Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Προγνωστικά Basket League: Πες το… ψέματα

Προγνωστικά Basket League: Πες το… ψέματα

ΑΕΚ ΠΑΟΚ προγνωστικά

Συνήθως επιχειρούμε να αποστασιοποιηθούμε από τα συναισθήματα, για να έχουμε την κατά το δυνατόν ορθότερη κρίση, αλλά αυτή την αγωνιστική νιώθω ότι βρήκα και καλές προσφορές, και καλά… πονταρίσματα. Μου έκανε «κλικ», βρε παιδί μου.

Αυτά γράφω κι αύριο μπορεί να γελάσει το σκυλί, που λένε και στην Πάτρα, όμως υπάρχουν κάποια στανταράκια, σε καλή απόδοση, αλλά και κάποιες… εμπνεύσεις, που θαρρώ ότι θα μας βγουν.

Κολοσσός – Άρης Προγνωστικά

Ο Κολοσσός είναι ιδιαιτέρως ανταγωνιστικός στην έδρα του, ο Άρης όχι και τόσο καλός μακριά από το Αλεξάνδρειο. Έχει κάνει και κάποιες ήττες, που θα μπορούσε να αποφύγει, το τελευταίο διάστημα βγάζει κούραση. Παρόλα αυτά, θα τον εμπιστευτώ από την αρχή ως το τέλος, γι’ αυτό και πηγαίνουμε στη Stoiximan στο Άρης / Άρης (Ημίχρονο / Τελικό) με 3.45 απόδοση.

Ιωνικός – Λαύριο Προγνωστικά

Ο Ιωνικός παίζει τα ρέστα του, το Λαύριο είναι καλύτερη ομάδα. Θα αδιαφορήσουμε για το ποιος θα κερδίσει, μειώνοντας το ρίσκο και θα πάμε σε μια από τις (θεωρητικά) πιο σίγουρες επιλογές. Από αυτές, που πιστεύω ότι θα αποτελέσουν τη βάση των προβλέψεών μας. Πάμε στους πόντους του Ιωνικού και παίρνουμε το Under 79,5, που μας δίνει 1.80 απόδοση.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Προγνωστικά

Στον ρυθμό του Μπάνε θα κινηθεί το συγκεκριμένο ματς. Τον Πρέλεβιτς τιμούν κι οι δύο, καθώς φόρεσε τη φανέλα τους. Συνήθως τέτοιου είδους εκδηλώσεις χαλάνε το μυαλό των παικτών. Ζητάμε το ΠΑΟΚ και Under 156,5 πόντοι, που δίνει 3.00 απόδοση κι είναι ελκυστικό στο έπακρο.

Παναθηναϊκός – Απόλλων Προγνωστικά

Να συζητήσουμε για τον νικητή, δεν συντρέχουν λόγοι. Άλλωστε, εκτός των άλλων, ο Παναθηναϊκός έρχεται από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα και θέλει να αλλάξει την εικόνα. Ο Απόλλωνας έχει βελτιωθεί, οπότε παίρνουμε το Παναθηναϊκός και Over 153,5 πόντοι, το οποίο μας δίνει 1.90 απόδοση.

Προμηθέας – Περιστέρι Προγνωστικά

Μπορεί να μπερδεύτηκε, να βασανίστηκε, όμως ο Γιάννης Χριστόπουλος αφήνει αποτύπωμα στην ομάδα του. Ο Προμηθέας ήταν πολύ καλός κόντρα στην ΑΕΚ κι απέναντι στο Περιστέρι θαρρώ ότι είναι φαβορί. Περιμένουμε ντέρμπι, εξ ου και το Προμηθέας και Under 157,5 πόντοι, που μας δίνει 3.80 και το παίρνουμε με σχετική σιγουριά.

Ολυμπιακός – Καρδίτσα Προγνωστικά

Εν Ελλάδι ο Ολυμπιακός είναι σταθερά «ψηλά». Περί του νικητή, στον αγώνα με την Καρδίτσα ουδείς λόγος, οπότε πάμε στο ίσως πιο ασφαλές ποντάρισμά μας, το Ολυμπιακός και Over 163,5 πόντοι, που μας δίνει 1.91 απόδοση. Οι «ερυθρόλευκοι» θα περάσουν (πάντα βάσει λογικής) τους 90 πόντους -και μην λέμε λίγους- οπότε ζητούμενο είναι να ακολουθήσει όσο γίνεται η Καρδίτσα, που δεν έχει και τίποτα να χάσει.

Πηγή: Kingbet.net

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…