Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πονίτκα: «Είμαστε στεναχωρημένοι για την κατάληξη της σεζόν»

Πονίτκα: «Είμαστε στεναχωρημένοι για την κατάληξη της σεζόν»

Πονίτκα

Να δείξουμε καλύτερη εικόνα με την Παρτιζάν, είπε ο Πονίτκα.

Την αισιοδοξία του ότι ο Παναθηναϊκός άξιζε παραπάνω πράγματα τη φετινή σεζόν στη Euroleague εξέφρασε στις δηλώσεις του ο Ματέους Πονίτκα λίγο πριν την αναχώρηση του με την υπόλοιπη ομάδα για την αναμέτρηση με την Παρτιζάν.

Όσα δήλωσε ο Ματέους Πονίτκα:

«Είμαστε στεναχωρημένοι, κανείς δεν περίμενε ότι η σεζόν θα είχε αυτή την κατάληξη για τον Παναθηναϊκό. Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι με την Παρτίζαν μπορούμε να δείξουμε καλύτερη εικόνα και ότι αξίζουμε περισσότερα».

Για το αν είναι εύκολο να βρει κίνητρο στο συγκεκριμένο παιχνίδι: «Για εμένα δεν είναι δύσκολο να βρίσκω κίνητρο. Η έδρα της Παρτίζαν είναι “καυτή” θα έχουν 25.000 χιλιάδες κόσμο στο πλευρό τους. Θα παίξουμε κόντρα σε μία καλή ομάδα. Δε ξέρω τί αλλό μπορεί να σου δώσει κίνητρο για να παίξει κόντρα στην Παρτίζαν».

Για τη συνέχεια και τα πλέι – οφ του Παναθηναϊκού: «Έχουμε τα πλέι – οφ πρέπει να είμαστε σοβαροί. Στα τελευταία παιχνίδια δείξαμε ότι η ομάδα δεν κοιμάται και ότι γινόμαστε καλύτεροι. Δε θα είναι εύκολο για εμάς, αλλά πρέπει να βρούμε τον τρόπο να κερδίσουμε τα παιχνίδια και να παλέψουμε για το πρωτάθλημα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Σλούκας: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Πάρη»

Εξαιρετικά αφιερωμένη στον Πάρη Δερμάνη η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι, από τον Κ…