Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Σερέλης: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί με Παρτιζάν»

Σερέλης: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί με Παρτιζάν»

Serelis

Στην ετοιμότητα των παικτών του αναφέρθηκε ο Χρήστος Σερέλης.

Η φετινή σεζόν της Euroleague για τον Παναθηναϊκό τελειώνει στο Βελιγράδι με τον αγώνα κόντρα στην Παρτιζάν. Ο Χρήστος Σερέλης αναφέρθηκε στο παιχνίδι και τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να παραταχθεί έτοιμη, με σκοπό να βοηθήσει την συνέχεια των playoffs που επέρχονται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης:

«Είναι μία πολύ κακή σεζόν για τον Παναθηναϊκό. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει η ομάδα να είναι αδιάφορη, πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είναι η τελευταία αγωνιστική της Euroleague και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε ένα σκληρό παιχνίδι. Ειδικά στο Βελιγράδι και σε αυτό το παιχνίδι που το χρειάζεται η Παρτιζάν. Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να μας βοηθήσει στα πλέι – οφ της Basket League. Έχουμε δουλέψει αυτές τις τρεις μέρες και μετά το παιχνίδι με το Περιστέρι. Έχουμε δουλέψει πράγματα, τα οποία θα χρησιμοποίησουμε για να τα ακολουθήσουμε και στο μέλλον».

Για τους σχηματισμούς και τα λάθη του Παναθηναϊκού στο παρκέ: «Σίγουρα έτσι είναι προσπαθούμε να δούμε τους σχηματισμούς που θα παίξουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ότι και αν συμβαίνει είτε είναι καλό είτε κακό, τα άσχημα πρέπει να αποφεύγονται και να επαναλάβουμε μόνο τα καλά».

Για τη συνέχεια και τα πλέι – οφ της Basket League: «Σίγουρα συμβαίνει αυτό είναι ένας λόγος αυτός. Τις τελευταίες 40 μέρες είχαμε 15 παιχνίδια και ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να κάνει καθόλου προπόνηση. Είναι δεδομένο ότι θα έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας. Μετά το παιχνίδι με το Περιστέρι έχουμε αρχίσει να βλέπουμε πράγματα σε επίθεση και άμυνα. Περιμένουμε μετά το παιχνίδι και με την Παρτίζαν να βγάλουμε πράγματα στο παρκέ για να είμαστε έτοιμοι στα πλέι οφ».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Λυκογιάννης: «Πρέπει να έχουμε μνήμη χρυσόψαρου»

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα είναι ο τεχνικός του Πανιωνίου, Άρης Λυκογιάννης. Κερδίζο…