Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Παναθηναϊκός – Άλμπα: Να κλείσει όμορφα

Παναθηναϊκός – Άλμπα: Να κλείσει όμορφα

Παναθηναϊκός

Είναι η τελευταία ευρωπαϊκή εμφάνιση μπροστά στο κοινό του. Ο Παναθηναϊκός έκανε μια από τις χειρότερες χρονιές του στην Ευρωλίγκα κι αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος, που θέλει να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις εμφανίσεις του στο «Νίκος Γκάλης».

Παναθηναϊκός – Άλμπα Προγνωστικά

Η Άλμπα είναι ο καλύτερος αντίπαλος, που θα μπορούσε να συναντήσει, σε αυτή του την προσπάθεια, οπότε πάμε φουλ για το «πράσινο», περιμένοντας ότι ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να δείχνει τα δείγματα προόδου, που έχει κάνει με τον Χρήστο Σερέλη στον πάγκο του.

Η Άλμπα δεν είναι ομάδα δίχως σκορ, αλλά ο Παναθηναϊκός πρέπει να παίξει άμυνα και να την κατεβάσει από τους μέσους όρους της. Σε αυτό ποντάρουμε, αλλά ας πάμε βήμα – βήμα. Είπαμε ότι θα επενδύσουμε στην «πράσινη» επικράτηση, γι’ αυτό πάμε στο Παναθηναϊκός – Άλμπα, στη Novibet και παίρνουμε το Παναθηναϊκός / Παναθηναϊκός (Ημίχρονο / Τελικό) στο 1.80.

Θα πάρουμε το Παναθηναϊκός και ΝΑΙ να σκοράρουν οι δύο ομάδες 60 πόντους 1.42, που μοναδικό ζητούμενο είναι να νικήσουν οι «πράσινοι», διαφορετικά είναι έως κι απίθανο να μείνει μια ομάδα κάτω από τους 60. Θα ποντάρουμε και στο Παναθηναϊκός και ΟΧΙ να σκοράρουν οι δύο ομάδες 80 πόντους, που προσφέρεται με 1.91 απόδοση. Η Άλμπα έχει κάτι λιγότερους από 80 πόντους (79.6 για να είμαστε ακριβείς) μέσο όρο, αλλά θέλουμε να κατεβεί αρκετά.

Αν ο Παναθηναϊκός τη ρίξει, έστω και λίγο από τους μέσους όρους της, θα έρθει και θα καθίσει το Άλμπα Under 76,5 πόντοι, που δίνει 2.00 απόδοση. Πάντα στη Novibet πάμε και στο συνολικό Under 160,5 πόντοι, που δίνει 2.02 απόδοση, για να κλείσουμε με το Παναθηναϊκός & Under 160,5 πόντοι, το οποίο προσφέρεται στο 2.70.

Πηγή: FootballBet

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…