Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Άντζουσιτς: «Θα είναι επικίνδυνος ο Παναθηναϊκός»

Άντζουσιτς: «Θα είναι επικίνδυνος ο Παναθηναϊκός»

Andjusic

Στη σημασία του αγώνα αναφέρθηκε ο Ντανίλο Άντζουσιτς.

Η Παρτιζάν το βράδυ της Μ. Παρασκευής υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (14/4, 21:30) για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Ο Ντανίλο Άντζουσιτς έκανε το δικό του σχόλιο για τον αγώνα, και σημείωσε πως οι «πράσινοι» θα είναι πιο επικίνδυνοι αφού παίζουν χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Τέλος αναφέρθηκε και στην σημαντικότητα του παιχνιδιού, καθώς θα καθορίσει την εξέλιξη τους στα play offs.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντανίλο Άντζουσιτς:

«Πιστεύω είναι ένα σημαντικό παιχνίδι γιατί μπορεί να αποφασίσει ποιον θα αντιμετωπίσουμε στα play-offs. Νομίζω μπορούμε να φτάσουμε πέμπτοι, θα το ανακαλύψουμε. Θέλουμε στο τέλος της σεζόν μία νίκη μπροστά στους οπαδούς μας.

Ο Παναθηναϊκός έχει χάσει εδώ και καιρό τις ελπίδες του. Ίσως είναι μία ανακούφιση για αυτούς, από τη στιγμή που παίζουν δίχως πίεση, θα είναι πιο επικίνδυνοι. Έχουν εκπληκτική ομάδα και μερικά πολύ καλά ονόματα, ασχέτως με τη θέση τους στη βαθμολογία.

Δε θα είναι εύκολο καθόλου, αλλά πιστεύω μπορούμε να κερδίσουμε και να τελειώσουμε με τον σωστό τρόπο αλλά και να δώσουμε σε αυτούς τους ανθρώπους ένα ακόμα καλό μπασκετικό παιχνίδι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ερνανγκόμεθ: «Θα κάνω τρελά πράγματα αν κατακτήσουμε την Euroleague»

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ δεν θα κάνει μόνο ένα ακόμα τατουάζ αν κατακτήσει ο ΠΑΟ την Eurolea…