Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Προγνωστικά Ευρωλίγκα: Πάμε για το 2/2

Προγνωστικά Ευρωλίγκα: Πάμε για το 2/2

Μπλακ, Ευρωλίγκα

Πλησιάζουμε προς το τέλος και… τελειώνουν τα ψέματα. Άλλες ομάδες έχουν υψηλό κίνητρο, για να περάσουν στα πλέι οφ κι άλλες χρησιμοποιούν την Ευρωλίγκα ως… προπόνηση για τις εγχώριες υποχρεώσεις τους. Σε κάθε περίπτωση οι παίκτες έχουν ιδιαίτερο ατομικό κίνητρο.

Δύο ελληνικοί αγώνες σε μία ημέρα δεν είναι το καλύτερό μας, γιατί δεν προλαβαίνουμε να απολαύσουμε τους «αιώνιους». Αμφότεροι παίζουν εκτός έδρας, με το ζευγάρι τού Κάουνας να έχει κίνητρο και το ματς στη Γαλλία από τα πιο αδιάφορα, που γίνονται απόψε για την Ευρωλίγκα.

Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός Προγνωστικά

Η Ζαλγκίρις «καίγεται» για τη νίκη, για να συνεχίσει να ελπίζει σε είσοδο στα πλέι οφ. Ο Ολυμπιακός απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στην Ευρωλίγκα, αλλά για να παραμείνει εκεί χρειάζεται το 50% των νικών, ήτοι 3/6 αγώνες.

Θα εμπιστευτούμε την «ερυθρόλευκη» άμυνα, που έχει κάνει θραύση στην Ευρωλίγκα. Πάμε στη Novibet,στο Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός και παίρνουμε το Ζαλγκίρις Under 73,5, που μας δίνει 2.03 απόδοση. Είναι περίπου ο μέσος όρος των Λιθουανών, που γενικότερα δεν πετυχαίνουν υψηλά σκορ.

Εμπιστευόμαστε την ομάδα του Μπαρτζώκα και παίρνουμε το Ολυμπιακός & ΝΑΙ στους 60 πόντους (1.45 απόδοση), όπως και το Ολυμπιακός & ΟΧΙ στους 80 πόντους (1.67, που δεν είναι και σπουδαία απόδοση). Το Ολυμπιακός & Under 157,5 δίνει 2.35 και μάς κάνει, ενώ έχουμε και δύο ατομικά στοιχήματα: Κάνααν Over 7,5 πόντους, δίνει 2.20 και Φαλ Over 7,5 πόντους δίνει 1.96 και τα παίρνουμε και τα δύο.

Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός Προγνωστικά

Απολύτως αδιάφορο παιχνίδι, οπότε επιλέγουμε τον Παναθηναϊκό, όχι βάσει συναισθήματος, αλλά γιατί έχει πιο… βαριά φανέλα στην Ευρωλίγκα και κάθε βαθμός μετράει. Δεν τον εμπιστεύονται τόσο οι στοιχηματικές.

Το απλό «Νίκη Παναθηναϊκός» δίνει 2.45 απόδοση στη Novibet. Θα πάρουμε το λογικό Βιλερμπάν Under 74,5, που δίνει 3.00, επειδή ο Σερέλης προσπαθεί να παίξει άμυνα. Εν αντιθέσει με το ματς του Ολυμπιακού, στο Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός έχει καλές αποδόσεις στο Παναθηναϊκός & ΝΑΙ στους 60 πόντους (2.40) και Παναθηναϊκός & ΟΧΙ στους 80 πόντους (3.20), που τα θέλουμε.

Κλείνουμε τη βραδιά με το Παναθηναϊκός & Under 159,5, που δίνει 4.05 κι αν το πιάσουμε απολαμβάνουμε την 29η στροφή στην Ευρωλίγκα με… καλό ταμείο.

Πηγή: FootballBet

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…