Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Προγνωστικά Basket League: Αγωνιστική με «σημάδια»

Προγνωστικά Basket League: Αγωνιστική με «σημάδια»

Γκόντας, Άρης – Απόλλων Πατρών, Προγνωστικά

Αν και ποτέ στους αγώνες της Basket League δεν μπορείς να είσαι σίγουρος (ποτέ στο μπάσκετ, γενικότερα), αυτή η αγωνιστική έχει λιγότερη… σκόνη. Μοιάζει να είναι καθαρή η εικόνα, και για τα φαβορί, αλλά και για το πώς θα πάνε τα ματς.

Βεβαίως, μια κι αντιμετωπίζουμε στοιχηματικά την υπόθεση, ποτέ δεν λέμε μεγάλες κουβέντες, γιατί κινδυνεύουμε να εκτεθούμε. Πάμε να δούμε τα δεδομένα και τις προτάσεις μας:

Απόλλων Π. – Ιωνικός Προγνωστικά

Οι δύο ομάδες παλεύουν για την παραμονή. Την τελευταία εβδομάδα υπάρχουν εξελίξεις στη Νίκαια -όχι κατ’ ανάγκη καλές-, που μπορεί να ταράξουν την ηρεμία και την ισορροπία της ομάδας. Στα δικά μου μάτια ο Απόλλωνας έχει ένα μικρό προβάδισμα. Πάμε στη Stoiximan και παίρνουμε το Απόλλων Πατρών & Under 153,5, που δίνει 2.55 απόδοση κι είναι λογικό σκορ.

Περιστέρι – Λαύριο Προγνωστικά

Οι γηπεδούχοι έχουν το πάνω χέρι. Το Λαύριο έχει κάνει βήματα προόδου, αλλά το Περιστέρι είναι ένα «κλικ» πιο πάνω. Θα το εμπιστευτούμε και θα πάρουμε την επιλογή Περιστέρι & Under 160,5, η οποία μας προσφέρεται στο 2.25 απόδοση. Πολύ δύσκολα κι οι δύο θα βρεθούν κοντά στους 80 πόντους, σ’ ένα ματς που -λογικά- θα είναι κλειστό.

ΑΕΚ – Κολοσσός Προγνωστικά

Εδώ έχουμε λίγο πιο μεγάλη άνεση, καθώς ένα στοίχημα, που μοιάζει να είναι εξόχως εφικτό, προσφέρεται με καλή απόδοση. Αντί να ψάχνουμε το ύψος του σκορ, θεωρώντας ως φαβορί την ΑΕΚ, ακόμα κι αν ο Κολοσσός έχει δείξει ότι είναι ανταγωνιστικός, ανεξαρτήτως αντιπάλου, πάμε στο ΑΕΚ / ΑΕΚ (Ημίχρονο / Τελικό), που δίνει 1.62.

Ολυμπιακός – Προμηθέας Προγνωστικά

Ο Ολυμπιακός πάει σ’ όλα τα ματς, εντός κι εκτός συνόρων, σε υψηλή παραγωγικότητα. Στην Ελλάδα ο μέσος όρος είναι πάνω από 90 πόντους. Ακόμα κι αν ο Προμηθέας τον κατεβάσει (δεν τα έχουν καταφέρει καλύτεροι), μπορεί να μας δώσει το Ολυμπιακός & Over 161,5 με 1.93 απόδοση. Ειδικά αν ανοίξει το ματς, θα φτάσουμε εύκολα στον στόχο μας.

Καρδίτσα – Άρης Προγνωστικά

Ό,τι γράψαμε για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Κολοσσό, ισχύει και για την αναμέτρηση στην Καρδίτσα. Η τοπική ομάδα θέλει νίκη σωτηρίας, όμως ο Άρης είναι καλύτερος. Με ρίσκο, που φαίνεται κι από την απόδοση, παίρνουμε το Άρης / Άρης (Ημίχρονο / Τελικό), που δίνει 2.12. Σπάνια βρίσκεις στη συγκεκριμένη κατηγορία τέτοια απόδοση.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός Προγνωστικά

Ντέρμπι δεν περιμένουμε, ο Παναθηναϊκός όπως και να ‘ναι, είναι καλύτερος από τον ΠΑΟΚ. Αυτό που περιμένουμε από την ομάδα του Μέξα είναι να παλέψει, να κατεβάσει τον αντίπαλό της και να μας δώσει το Παναθηναϊκός & Under 157,5, που προσφέρεται στο 2.22και δεν είναι καθόλου άσχημο.

Πηγή: Kingbet

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…