Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Παρτιζάν – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Θέλει τη νίκη απελπισμένα

Παρτιζάν – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Θέλει τη νίκη απελπισμένα

Πίτερς, Ολυμπιακός - Παρτιζάν

Ο Ολυμπιακός παίζει με ασφάλεια. Μέχρις ενός σημείου ήταν… σχετική η ασφάλεια, που ένιωθαν οι «ερυθρόλευκοι», αλλά με τις εμφανίσεις τους νιώθουν καλά στην τοποθεσία «κορυφή της Ευρωλίγκας». Δεν ισχύει το ίδιο για την Παρτιζάν.

Η νίκη επί του πρωτοπόρου είναι… μονόδρομος, για να διατηρηθούν σε θέση 8άδας κι ο Ολυμπιακός δεν είναι από τις ομάδες, που προσφέρονται. Βεβαίως, θα είναι χωρίς τον Μπαρτζώκα στην άκρη του πάγκου κι αυτό μην το υποτιμήσετε, οι προπονητές δεν είναι διακοσμητικοί, το αντίθετο.

Παρτιζάν – Ολυμπιακός Προγνωστικά

Θέλουμε να φύγει νικητής ο Ολυμπιακός, αλλά θα πάμε με τους έχοντες ανάγκη και… κόψιμο. Πηγαίνουμε στη Novibet και για το Παρτιζάν – Ολυμπιακός παίρνουμε το Under 164,5, που δίνει 1.87 και δεν μας περιορίζει ως προς τον νικητή. Θα εμπιστευτούμε την αμυντική στοχοπροσήλωση της ομάδας του λιμανιού και θα πάρουμε το Παρτιζάν Under 79,5, που δίνει 2.25.

Κάπου εδώ τελειώνουν οι… ανέξοδες επιλογές. Πλέον παίρνουμε τις επιλογές, που θέλουν τον Ολυμπιακό να φεύγει ηττημένος. Το Παρτιζάν και να σκοράρουν οι δύο ομάδες 60 πόντους (δίνει 1.73) και το Παρτιζάν και ΟΧΙ να σκοράρουν οι δύο ομάδες 80 πόντους (δίνει 2.75) είναι σταθερές επιλογές μου.

Προσθέτουμε και το Παρτιζάν και Under 164,5, που το έχουμε στα υπόψιν μας και δίνει 3.20 απόδοση.

Πηγή: Footballbet

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…