Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας: Παιχνίδι αξιοπρέπειας

Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας: Παιχνίδι αξιοπρέπειας

Παναθηναϊκός

Η συνέχεια της Ευρωλίγκας είναι άχαρη για τους «πράσινους», καθώς δεν κυνηγούν κάτι, όμως ο Παναθηναϊκός έχει υποχρέωση στην ιστορία του να παίζει σε κάθε ματς για τη νίκη. Ο Ερυθρός Αστέρας «καίγεται», αλλά αν υπάρχει ένας αγώνας, που ο κόσμος της ομάδας του Χρήστου Σερέλη θέλει τη νίκη, είναι αυτός κόντρα στους «ερυθρόλευκους». Είτε του Βελιγραδίου, είτε (πολύ περισσότερο) του Πειραιά.

Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας Προγνωστικά

Είναι προφανές ότι οι Σέρβοι έχουν πιο σωστά δομημένο σύνολο. Όπως είναι πρόδηλο ότι έχουν περισσότερο άγχος. Ο Παναθηναϊκός στην έδρα του είναι πιο σκληρός κι αυτό ίσως παίξει ρόλο σε αγώνα ειδικών συνθηκών. Όπως και να ‘χει, επιστρέφουμε στη θετική μας πρόταση για το «τριφύλλι».

Το Under 157,5 δίνει 2.20 κι είναι το πιο… ουδέτερο των στοιχημάτων μας στο Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας. Το παίρνουμε, αδιαφορώντας για τον νικητή. Η Novibet μάς δίνει ενδιαφέρουσες προτάσεις. Αν νικήσει η ελληνική ομάδα, το Παναθηναϊκός & Ναι στους 60 πόντους προσφέρεται με 2.10 απόδοση και γι’ αυτό το επίπεδο είναι πολύ καλή.

Θα πάρουμε και το Παναθηναϊκός & ΟΧΙ στους 80 πόντους, με 3.00 απόδοση, για να κλείσουμε τις επιλογές της διαβολοβδομάδας με το Παναθηναϊκός & Under 159,5 πόντους στο 4.25, ελπίζοντας ότι οι «πράσινοι» θα πανηγυρίσουν τη νίκη.

Πηγή: FootballBet

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…