Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στοίχημα: Ντέρμπι παντός καιρού

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στοίχημα: Ντέρμπι παντός καιρού

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, Προγνωστικά

Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη, αν και μπορεί να ζήσει και χωρίς αυτή. Ο Παναθηναϊκός είτε χάσει, είτε κερδίσει, δε θα αλλάξει τίποτα στην οικονομία της Ευρωλίγκας. Ήτοι, για κανέναν δεν υπάρχει σημαντικό αγωνιστικό κίνητρο. Τι σημαίνει αυτό; Τίποτα.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Προγνωστικά

Το γόητρο είναι σταθερό κίνητρο για τους «αιώνιους». Ο Ολυμπιακός θέλει να διευρύνει το αήττητο σερί του, πόσο μάλλον όταν παίζει στο ΣΕΦ. Ο Παναθηναϊκός θέλει να σταματήσει την… (αγωνιστική) αιμορραγία.

Οι φιλοξενούμενοι θα θελήσουν να βγάλουν ένταση και πάθος, αλλά ο Ολυμπιακός έχει τρόπο -με την άμυνά του- να ελέγξει τον ρυθμό. Με τον Σερέλη στον πάγκο ο Παναθηναϊκός ελαχιστοποιεί το μπάσκετ αφέλειας, που έπαιζε.

Αν όλα αυτά τα ενώσουμε, πηγαίνουμε στη Novibet και παίρνουμε το Under 159,5 πόντοι, που μας δίνει 2.00 απόδοση. Κι επειδή θεωρούμε ότι ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι, θα προσθέσουμε το Ολυμπιακός & Under 159,5 πόντοι, το οποίο δίνει 2.25 κι είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος.

Μοιάζει να είναι λογικό και το Ολυμπιακός Under 84,5 πόντοι, που προσφέρεται με 2.02 απόδοση, κυρίως επειδή είναι ντέρμπι, αλλά και γιατί ο Παναθηναϊκός έχει βελτιώσει την αμυντική προσέγγιση των αγώνων του.

Πάμε και σε δύο ατομικά στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Ο Ματ Τόμας είναι εξαιρετικός σουτέρ κι αν βρει ρυθμό δύσκολα σταματάει. Θεωρούμε ότι δεν θα του δοθεί η δυνατότητα, γι’ αυτό και παίρνουμε το Under 9,5 πόντοι, που δίνει 1.88 απόδοση. Ο Σάσα Βεζένκοφ δεν είναι στην καλύτερη στιγμή της σεζόν, στα δύο τελευταία ματς είναι μονοψήφιος, οπότε το Under 17,5 πόντοι, στο 2.02 απόδοση, δεν μας αφήνει αδιάφορους.

Πηγή: FootballBet

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…