Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Να κάψει το… λίπος

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Να κάψει το… λίπος

Σλούκας Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός αναζητεί νίκη ηρεμίας.

Αν υπάρχει ένα ερώτημα, που πλανάται πάνω από το ΣΕΦ, είναι αν ο Ολυμπιακός κάνει κοιλιά. Ναι, δεν έπαιξε καθόλου καλά κόντρα στην Αρμάνι κι αν προσθέσουμε την προβληματική εμφάνιση στη Ρόδο, έχουμε επισφαλές δείγμα, αλλά δείγμα.

Δυστυχώς (στοιχηματικά) θα ξέρουμε αν όντως κάνει κοιλιά, ή αν ήταν κακή παρένθεση, μόνο μετά το τέλος του αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Ο Ολυμπιακός έχει δύο ματς στο ΣΕΦ τη διαβολοβδομάδα και με δύο νίκες ξεχνά την ήττα στο Μιλάνο.

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα Προγνωστικά

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας γνωρίζει ότι ενδεχόμενη νίκη επί της Μπαρτσελόνα είναι ένας… μικρός θησαυρός. Του δίνει ασφάλεια σε περισσότερες από μία περιπτώσεις ισοβαθμιών, ενώ παράλληλα ανεβάζει ψηλά τον αριθμό των νικών. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πολύ δρόμο για να χάσει τον προσανατολισμό του.

Όλη τη σεζόν εμπιστευόμαστε τους «ερυθρόλευκους» και γενικά δεν μας έχουν απογοητεύσει. Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, περιμένοντας πρώτα απ’ όλα να παίξουν σκληρή άμυνα κόντρα στους «μπλαουγκράνα». Γι’ αυτό και πρώτα απ’ όλα παίρνουμε το Under 160,5 στην Novibet, που δίνει 1.88 απόδοση για το ΟλυμπιακόςΜπαρτσελόνα.

Είπαμε, πιστεύουμε ότι δεν κάνει κοιλιά, αντίθετα θα… κάψει το όποιο λίπος, γι’ αυτό παίρνουμε το Ολυμπιακός / Ολυμπιακός (Ημίχρονο / τελικό) στο 2.10, όπως και το Μπαρτσελόνα Under 75,5, που δίνει 2.30 και θα σημάνει καλή αμυντική λειτουργία των «κόκκινων».

Σταθεροί στο Ολυμπιακός και Ναι στους 60 πόντους των δύο ομάδων (με 1.57), όπως και στο Ολυμπιακός και ΟΧΙ στους 80 πόντους των δύο ομάδων (στο 2.10). Έχουμε και δύο πονταρίσματα, της αυτής λογικής και διαδικασίας, με καλή απόδοση. Το Ολυμπιακός και Under 160,5 δίνει 2.80, αλλά το Ολυμπιακός -3.50 και Under 160,5 δίνει 3.40, με πιο δύσκολο τρόπο. Προσωπικά λέω «ναι» και στα δύο.

Πηγή: Footballbet

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…