Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ματέο: «Η Μπασκόνια είναι ένας γενναίος ταύρος»

Ματέο: «Η Μπασκόνια είναι ένας γενναίος ταύρος»

Ρεάλ

Αγκάθι κολλημένο χαρακτήρισε τις δυο ήττες από την Μπασκόνια ο Ματέο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Μπασκόνια (7/3, 21:45) στο Wizink Center για την 27η στροφή της Ευρωλίγκα. Ο Τσους Ματέο στις δηλώσεις του τόνισε την ιδιαιτερότητα που θα έχει το παιχνίδι με τους «Βάσκους», λέγοντας ότι «πρέπει να τα βάλουμε μαζί τους» (καθώς η ομάδα του Χουάν Πεναρόγια έχει κερδίσει τη Ρεάλ ήδη δυο φορές).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσους Ματέο:

«Μας έχουν νικήσει ήδη δυο φορές. Είναι ένα… αγκάθι κολλημένο στα πλευρά μας και θέλουμε να τους αντιμετωπίσουμε! Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Έχουμε ρεκόρ 0-2 φέτος και το κίνητρό μας είναι μεγάλο. Έχουμε νικήσει τρεις φορές τη Βαλένθια αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Είναι ξεχωριστά ματς. Γνωριζόμαστε πολύ καλά. Ο Μάρκους Χάουαρντ βρίσκεται σε τρομερό επίπεδο, μερικές φορές είναι ασταμάτητος. Σε κάθε περίπτωση, η Μπασκόνια βάζει 11 τρίποντα σε κάθε αγώνα. Αυτός ο παράγοντας προσδιορίζει το παιχνίδι της».

Και πρόσθεσε: «Έχουμε μπροστά μας δυο σημαντικά παιχνίδια (Μπασκόνια και Βαλένθια). Σκεφτόμαστε μόνο το πρώτο. Η Μπασκόνια είναι ένας γενναίος ταύρος που πρέπει να τα βάλουμε μαζί του».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 88-95 (vid)

Ήταν… Παναθηναϊκός και ετοιμάζεται για Final 4 μέσω ΟΑΚΑ Με ατσάλινη θέληση και μαχη…