Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Προγνωστικά Basket League: Η έδρα δύσκολα σπάει

Προγνωστικά Basket League: Η έδρα δύσκολα σπάει

final-8 κυπέλλου

Σε μια αγωνιστική, που μοιάζει να έχει λίγα ματς για διαπραγμάτευση στα προγνωστικά Basket League, το ζητούμενο είναι αν θα δουλέψουν οι άμυνες, ή αν θα επιβληθούν οι επιθέσεις, για να έχουμε πετυχημένα προγνωστικά. Η Basket League έχει παιχνίδια για όλα τα γούστα, κάποια που είναι εύκολα να τα «διαβάσεις» κι άλλα, που μοιάζουν με σταυρόλεξα για δυνατούς λύτες.

ΠΑΟΚ – Κολοσσός Προγνωστικά

Ο Κολοσσός είναι ανεβασμένος, πολύ καλύτερος από το πρώτο δείγμα του. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ υπέστη «κακή» ήττα από τον Ιωνικό, οπότε είναι πολύ δύσκολο να αντέξει δεύτερη σερί αποτυχία.

Το ένστικτο της αυτοσυντήρησης είναι πάντα με τον δυνατό κι εμείς θα πάμε μαζί του. Ζητάμε από τη Stoiximan το ΠΑΟΚ -5,5 που μας δίνει 1.98 απόδοση και μοιάζει να είναι λογική επιλογή.

Καρδίτσα – Περιστέρι Προγνωστικά

Το Περιστέρι έχει λίγα σκαμπανεβάσματα φέτος, οπότε μπορούμε να ακουμπήσουμε πάνω του με σχετική σιγουριά. Από την άλλη η Καρδίτσα ψάχνει νίκες με το… ντουφέκι, πήγε να κάνει τη ζημιά στην ΑΕΚ, αλλά δεν τα κατάφερε.

Αν οι φιλοξενούμενοι βάλουν το νερό στο αυλάκι, δύσκολα οι Θεσσαλοί μπορούν να το γυρίσουν. Η επιλογή μας γι’ αυτή την αναμέτρηση είναι Περιστέρι και Under 154,5, που προσφέρεται στα 2.50 και δεν είναι καθόλου κακή απόδοση.

ΑΕΚ – Λαύριο Προγνωστικά

Ανεβασμένο το Λαύριο, η ΑΕΚ έρχεται από ένα αρνητικό αποτέλεσμα κι είναι υποχρεωμένη να επιστρέψει σε θετικό πρόσημο. Προδήλως οι γηπεδούχοι είναι φαβορί, ζητούμενο είναι το εύρος των πόντων, που θα πετύχουν οι δύο αντίπαλοι.

Πάντα στη Stoiximan, θα ποντάρουμε στο ΑΕΚ και Under 154,5, το οποίο διπλασιάζει (2.02) τα χρήματά μας. Περιμένουμε να λειτουργήσουν οι άμυνες και να κινηθούν οι φιλοξενούμενοι κάτω από τους 70 πόντους.

Ολυμπιακός – Ιωνικός Προγνωστικά

Στο κλειστό του Λαυρίου θα γίνει το ματς. Ο Ολυμπιακός είναι εξόχως θεαματική ομάδα, συνδυάζει την ουσία και τα ως τώρα δείγματά της πείθουν ότι δεν παίρνει το πόδι από το γκάζι. Όποιος κι αν παίζει, όποιος κι αν λείπει, μοιάζει να είναι ίδια (καλή) εικόνα.

Ο Ιωνικός πήρε τη νίκη που έψαχνε (με τον ΠΑΟΚ) και θα παίξει δίχως άγχος. Περιμένω τους γηπεδούχους να περάσουν τους 90 πόντους, οπότε το Ολυμπιακός και Over 163,5, το οποίο δίνει 1.85, εξαρτάται αρκετά από το πόσο ψηλά θα πάει στο σκορ ο Ιωνικός. Αν υπερβεί τους 60 πόντους, μάλλον το έχουμε…

Απόλλων Π. – Άρης Προγνωστικά

Οι Πατρινοί συνεχίζουν σε ρηχά νερά, οι Θεσσαλονικείς βρίσκουν τρόπο να κερδίζουν. Είναι ένα από τα δύο ματς, που ποντάρουμε στον φιλοξενούμενο, ο οποίος -σε κάθε περίπτωση- είναι το λογικό φαβορί.

Περιμένουμε ένα ματς, που θα κυμανθεί στις παρυφές των 80 πόντων για τον νικητή, χαμηλότερα ναι, ψηλότερα όχι. Ρισκαδόρικη επιλογή, αλλά θα πάρουμε το Άρης και Under 147,5, το οποίο προσφέρεται με 2.67 απόδοση.

Παναθηναϊκός – Προμηθέας Προγνωστικά

Είναι δύο ομάδες, που στοιχηματικά μπορούν να σε μπερδέψουν. Με πολλά up και down, αστάθεια στην απόδοση και γενικότερα «κατάρα» για κάθε έναν, που θέλει να καταθέσει προγνωστικά.

Περί του νικητή ουδείς λόγος. Το ζητούμενο είναι πόσο ψηλά θα πάει το σκορ. Θα ποντάρω στις δύο επιθέσεις και παρά τις ενδεχόμενες απουσίες των «πρασίνων» προσανατολίζομαι στο Παναθηναϊκός και Under 156,5, με το τίμιο 1.98 απόδοση.

Πηγή: Kingbet

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…