Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Κύπελλο προγνωστικά: Με τους δυνατούς

Κύπελλο προγνωστικά: Με τους δυνατούς

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, Προγνωστικά

Λέγαμε χθες ότι δεν μας αρέσουν οι εκπλήξεις κι ο δεύτερος προημιτελικός πήγε όπως προβλέπονταν στα προγνωστικά Κύπελλο μπάσκετ. Χάσαμε τον πρώτο, αλλά όποιος είχε προβλέψει ότι ο Πανιώνιος θα οδηγήσει την ΑΕΚ στην παράταση, μπράβο του.

Του το δίνω, χωρίς δεύτερη σκέψη, αλλά από μένα μην περιμένετε προγνωστικά, που δεν θα πατάνε στη λογική. Και στον ύπνο μου να το δω, δύσκολα θα το γράψω. Αλλά πάμε στους σημερινούς αγώνες, όπου -φυσικά- ποντάρουμε στους δύο «μεγάλους».

Ολυμπιακός – Άρης Προγνωστικά

Ο Ολυμπιακός είναι κάτοχος του τίτλου, από τα «Δύο Αοράκια» ξεκίνησαν (χρονικά) όλα και θέλει να επαναλάβει το επίτευγμά του. Ο Άρης θα αντισταθεί, αλλά η διαφορά των δύο ομάδων είναι τεράστια. Δεν χρειάστηκε να δούμε το χθεσινό ματς της ΑΕΚ, για να διαπιστώσουμε ότι σε 40 λεπτά όλα μπορεί να συμβούν, αλλά ως εκεί.

Πάμε στη Stoiximan και παίρνουμε το Ολυμπιακός & Under 159,5. Μας δίνει 1.93 απόδοση κι είναι μια χαρά.

Παναθηναϊκός – Κολοσσός Προγνωστικά

Η Ευρωλίγκα έχει προ πολλού χαθεί ως στόχος για τον Παναθηναϊκό. Η εικόνα των δύο «αιωνίων» δεν δίνει πολλές ελπίδες στους «πράσινους» για κατάκτηση τίτλου, απέναντι στον Ολυμπιακό, σε σειρά… πέντε αγώνων.

Με αυτά τα δεδομένα το Κύπελλο είναι υποχρεωτικά ο μοναδικός στόχος, που μπορούν να ελπίζουν, καθώς είπαμε ένα ματς είναι, όλα μπορεί να συμβούν. Για να φτάσουν εκεί, πρέπει κατ’ αρχήν να περάσουν το όχι και τόσο υψηλό εμπόδιο του Κολοσσού.

Πρέπει να παίξει κι άμυνα ο Παναθηναϊκός, οπότε το Παναθηναϊκός & Under 154,5, που προσφέρεται με 1.95 απόδοση, μοιάζει να είναι λογική επιλογή.

Πηγή: Kingbet

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…