Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Final-8 Κυπέλλου: Δεν μας αρέσουν οι εκπλήξεις

Final-8 Κυπέλλου: Δεν μας αρέσουν οι εκπλήξεις

final-8 κυπέλλου

Σε ρυθμούς Final-8 Κυπέλλου οι προβλέψεις μας.

Με το Final8 του Κυπέλλου θα πάμε αυτό το διήμερο. Η καρδιά του ελληνικού μπάσκετ χτυπά στο Ηράκλειο Κρήτης κι εμείς ακολουθούμε τους… χτύπους της. Αν και στη θεωρία είναι ο θεσμός των εκπλήξεων, αν και μπασκετικά θα προτιμούσαμε να πάρει το τρόπαιο ο… Πανιώνιος, όσον αφορά στα προγνωστικά μας, δεν θέλουμε εκπλήξεις.

Πανιώνιος – ΑΕΚ Προγνωστικά

Με δύο κατηγορίες διαφορά, το όνομα δεν φτάνει για να μπορέσει ο Πανιώνιος να διεκδικήσει τη νίκη. Η ΑΕΚ έχει τον πρώτο λόγο κι επειδή θεωρούμε ότι από νωρίς θα έχει κριθεί ο νικητής, πιθανότατα θα κρατήσει δυνάμεις για τη συνέχεια.

Πάμε στη Stoiximan και ζητάμε δύο επιλογές, για να τιμήσουμε τον θεσμό, αλλά και να ανεβάσουμε το κέρδος μας. Το ΑΕΚ & Under 154,5 δίνει 1.93 και το ΑΕΚ -20.5 δίνει 1.90 απόδοση. Και τα δύο μοιάζουν λογικά και με τη λογική θα πάμε και στο δεύτερο ματς της ημέρας

Περιστέρι – ΠΑΟΚ Προγνωστικά

Το Περιστέρι είναι το φαβορί. Η ομάδα του Σπανούλη δεν δικαιώθηκε στο BCL, όπου είχε βάλει ψηλά τον πήχη. Στο πρωτάθλημα έχει πολλές ανορθογραφίες, οπότε το Κύπελλο μοιάζει να είναι ο βασικός στόχος. Ο ΠΑΟΚ θέλει και μπορεί να πάει στο επόμενο επίπεδο, αλλά δεν θα ποντάρουμε πάνω του.

Πάντα στη Stoiximan παίρνουμε το Περιστέρι & Under 158,5, που μας δίνει 2.87. Περιμένουμε κλειστό παιχνίδι, με την άμυνα να είναι κοινός τόπος.

Πηγή: Kingbet

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…