Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Basket League προγνωστικά: Να μην μας… χιονίσει

Basket League προγνωστικά: Να μην μας… χιονίσει

προγνωστικά

Τα προγνωστικά μας για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου.

Σε συνθήκες επικείμενης κακοκαιρίας και ψύχους, ας μας κάνει τη χάρη το κουπόνι της Basket League να μας… ζεστάνει. Η αγωνιστική έχει όλα τα καλά, κάποια σημεία που μοιάζει (αλλά δεν είναι) εύκολα, κάποια που θέλουν θάρρος (αλλά και μέτρο), κάποια που είναι ρισκαδόρικα, αλλά μας… τσιγκλάνε.

Πάμε να δούμε τις προβλέψεις μας, για μια αγωνιστική με ματς που (μπορεί να) είναι στην κόψη του ξυραφιού και να δώσουμε τα προγνωστικά μας, ελπίζοντας να έχουμε θετικά αποτελέσματα:

Περιστέρι – Απόλλων Π. προγνωστικά

Περί του νικητή ουδείς λόγος. Το ζητούμενο για μας δεν είναι αν θα νικήσει το Περιστέρι, αλλά πόσο θα αντισταθεί ο Απόλλωνας και πόσο ψηλά θα πάει το σκορ. Οι Πατρινοί για την ώρα κάνουν πολύ χαμηλές πτήσεις κι αυτό είναι… οδηγός μας.

Πάμε στη Stoiximan και παίρνουμε το Περιστέρι και Under 153.5, που δίνει 2.05 απόδοση. Ακόμα κι αν περάσει τους 80 πόντους η ομάδα του Σπανούλη, οι Πατρινοί συνήθως έχουν χαμηλή παραγωγικότητα.

Προμηθέας – Καρδίτσα προγνωστικά

Εδώ είναι που λέμε «βάλτε να πάνε». Ο Προμηθέας είναι μια ταχύτητα πάνω από την Καρδίτσα. Ελπίζουμε σε μια συνάντηση δίχως σκοπιμότητες, με πιο… ελεύθερο παιχνίδι, αν δεν είναι καθέτως ανταγωνιστικοί οι φιλοξενούμενοι.

Θα πάμε σε ένα από τα πιο σίγουρα (μην λες μεγάλα λόγια) σημάδια μας, στο Προμηθέας και Over 147.5, με απόδοση 2.30, που είναι ενδιαφέρουσα.

Άρης – ΑΕΚ προγνωστικά

Ντέρμπι, δίχως άλλο. Δύο ομάδες ανταγωνιστικές, με τον Άρη να θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και την ΑΕΚ να γίνεται κάθε μέρα και καλύτερη, εντός κι εκτός συνόρων.

Στη Stoiximan βλέπουμε το ΑΕΚ και Over 147.5 να δίνει 4.40 και το βλέπουμε να μας χαμογελάει. Νιώθουμε πιο σίγουρο το Over και περιμένουμε να ντουμπλάρει με νίκη της «Ένωσης» και να… γίνουμε.

Λαύριο – Ολυμπιακός προγνωστικά

Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος, το Λαύριο είχε φανεί ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό απέναντι στον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» ζορίστηκαν με το Περιστέρι, άρα πλέον έχουν τη βιωματική εμπειρία της παραλίγο απώλειας.

Η διαβολοβδομάδα, σε συνδυασμό με τα προβλήματα τραυματισμών, μας οδηγούν στην κατεύθυνση της επιλογής Λαύριο +24.5, που δίνει 1.95 και μπορεί να αφήσει ικανοποιημένους άπαντες και κυρίως εμάς.

Ιωνικός – ΠΑΟΚ προγνωστικά

Εδώ είμαστε. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, όμως ο Ιωνικός είναι ομάδα που «σημαδεύει» παιχνίδια. Τρεις νίκες και τις τρεις στον «Πλάτωνα», επιστροφή Τσίκληρα, οπότε αν υπάρχει αγώνας για υπέρβαση για τους γηπεδούχους είναι αυτός.

Θα το πάρουμε το ρίσκο. Όχι μόνο γιατί το «βλέπουμε», αλλά γιατί μας κλείνει το μάτι. Το Ιωνικός και Under 161.5, δίνει 6.60 και καταλαβαίνετε τι γλέντι έχει να γίνει αν κι εφόσον.

Κολοσσός – Παναθηναϊκός προγνωστικά

Μία πατούσα το Under, μία το Over. Περί του νικητή, δεν είχα ιδιαίτερες σκέψεις, θαρρώ ότι ο Παναθηναϊκός, ακόμα και ταλαιπωρημένος από διαβολοβδομάδα με δύο εκτός έδρας αγώνες, θα νικήσει τον Κολοσσό στη Ρόδο. Δεν χρειάζεται να πατήσουν το γκάζι μέχρι να βρουν… έδαφος.

Για μας ένα Παναθηναϊκός και Under 152.5, που προσφέρεται με 2.12 απόδοση στη Stoiximan είναι μια χαρά στο livescore stoixima.

Άντε αδέρφια, ν’ αντέξουμε και την… Μπάρμπαρα (θα πεθάνουμε και δεν θα μάθουμε ποιος και πώς βαφτίζει τις κακοκαιρίες), να βγουν οι προβλέψεις μας, γιατί έχουμε και σήμα (αυτοκινήτου) να πληρώσουμε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…