Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Άλμπα – Ολυμπιακός: Να τριτώσει το καλό

Άλμπα – Ολυμπιακός: Να τριτώσει το καλό

Σάσα Βεζένκοφ, Ολυμπιακός

Όποιος νομίζει ότι είναι εύκολη η αποστολή, που έχει ο Ολυμπιακός στο Βερολίνο, πλανάται. Όποιος νομίζει ότι επειδή νίκησε Φενέρ κι Εφές, θα πάει στη Γερμανία για σέλφι στο «Τσάρλι πόιντ», κάνει λάθος. Όποιος νομίζει ότι η απουσία των Σλούκα – Πίτερς δεν βαραίνει, θα το… βρει μπροστά του.

Κάθε άλλο παρά εύκολο είναι το βράδυ για τους «ερυθρόλευκους». Η Άλμπα δεν έχει να χάσει τίποτα, παίζει ελεύθερα, δεν κουβαλά άγχος και δεν είναι ομάδα, που εύκολα τη ρίχνεις στο καναβάτσο. Ο Ολυμπιακός, όμως, είναι πειστικός, παίζει όμορφο κι αποδοτικό μπάσκετ, στηρίζεται στο αμυντικό του DNA, οπότε μας «προκαλεί» να τον ακολουθήσουμε.

Άλμπα – Ολυμπιακός Προγνωστικά

Το μυστικό στο χτίσιμο του σκεπτικού μας είναι η άμυνα. Από εκεί ξεκινούν όλα. Αν λειτουργήσει, θα έχουμε καταστάσεις, όπως αυτές με την Εφές. Πάμε, λοιπόν, στη Novibet και για το Άλμπα – Ολυμπιακός παίρνουμε το Under 160,5, που μας δίνει 2.25. Όπως και το Άλμπα Under 76,5, που δίνει 2.30. Ως εδώ έχουμε αποστασιοποίηση κι από τον τελικό νικητή.

Ποντάρουμε στην ομάδα του Μπαρτζώκα και παίρνουμε την επιλογή «Να σκοράρουν οι δύο ομάδες 60 πόντους», όπου το Ολυμπιακός και ΝΑΙ δίνει 1.45 απόδοση. Είναι η μια πλευρά του νομίσματος. Η άλλη είναι το «Να σκοράρουν οι δύο ομάδες 80 πόντους», όπου το Ολυμπιακός και ΟΧΙ δίνει 2.10.

Ολοκληρώνουμε το πακέτο με το Ολυμπιακός & Under 162,5, που δίνει 2.80. Το έχουμε επιλέξει σε… κομμάτια, γιατί να μην το έχουμε κι ολοκληρωμένο; Άντε, να τριτώσει το καλό για τον Ολυμπιακό, και να συνεχίσουμε τη στοιχηματική μας κούρσα.

Πηγή: FootballBet

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…