Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Προγνωστικά Basket League: Κάτω από τα… ραντάρ

Προγνωστικά Basket League: Κάτω από τα… ραντάρ

Λαύριο - Περιστέρι, προγνωστικά

Το ότι τα προγνωστικά μας ταιριάζουν με την… πρόγνωση του καιρού, μάλλον πρέπει να το προσέξουμε. Αλλά, «τι να κάνω, δεν βγαίνω μάνα μου», που λέει κι ο ποιητής. Είναι έτσι τα ζευγάρια, που όσο κι αν το πάλεψα με τον εαυτό μου, δεν μου έβγαινε πουθενά το Over. Ακόμα και στους «μεγάλους», η διαβολοβδομάδα, ο αντίπαλος, τα προβλήματα, οδηγούν σε συγκρατημένες προβλέψεις ως προς το σκορ.

Εμπρός, λοιπόν, καλό μου Under, να γράψουμε ιστορία, χωρίς να μείνουμε στα μαθηματικά.

Προμηθέας – Λαύριο Προγνωστικά

Ο Προμηθέας είναι το φαβορί, παρότι το Λαύριο είναι ανεβασμένο κι έφερε τον Κολοσσό στα όρια του. Οι Πατρινοί θα είναι πιο… υποψιασμένοι, αφήστε που ο ενθουσιασμός των φιλοξενούμενων μπορεί να χαμηλώσει.

Εμπιστευόμαστε τη Stoiximan και παίρνουμε το Προμηθέας και Under 155,5, το οποίο μας δίνει 2.25απόδοση.

Κολοσσός – Ιωνικός Προγνωστικά

Δεύτερο αεροπλάνο της ίδιας γραμμής δύσκολα πέφτει. Ο Κολοσσός έχασε στη Νίκαια από τον Ιωνικό, οπότε είναι λογικό να θέλει να… ανταποδώσει. Οι φιλοξενούμενοι παλεύουν όλα τα ματς, ξέρουν να παίρνουν τις νίκες που θέλουν, αλλά ως τώρα δεν έχουν κάνει εκτός προγράμματος επιτυχία, αφήστε που δεν έχουν κερδίσει μακριά από τον «Πλάτωνα».

Ποντάρουμε στη νίκη των Ροδιτών και παίρνουμε το Κολοσσός και Under 160,5. Η απόδοση 2.27 είναι αξιοπρεπέστατη.

Καρδίτσα – ΑΕΚ Προγνωστικά

Οι Θεσσαλοί έχουν νικήσει μια φορά (τον Κολοσσό) κι αυτή με buzzer. Εντάξει, κάποια στιγμή θα κάνουν νίκη/ες, αλλά δύσκολα να τα καταφέρουν με την ΑΕΚ. Η «Ένωση» είναι το φαβορί, αλλά το ζητούμενο είναι πόσο ψηλά ή χαμηλά θα πάει το σκορ.

Στα δικά μου μάτια το ΑΕΚ και Under 152,5, που η Stoiximanτο κοστολογεί με 2.45, είναι εξαιρετικό.

Παναθηναϊκός – Άρης Προγνωστικά

Εδώ ταλαντεύτηκα, δεν το κρύβω. Είναι το μοναδικό ματς, που θα πήγαινα στο Over, αλλά πιστεύω ότι ο Άρης δεν θα ανεβεί ψηλά στο σκορ, όπως επίσης κι ότι μετά τη διαβολοβδομάδα οι «πράσινοι» δεν θα τρέχουν σαν τρελοί.

Με αρκετό προβληματισμό προτιμώ να πάω συντηρητικά και να πάρουμε το Παναθηναϊκός και Under 151,5, που δίνει 2.20.

ΠΑΟΚ – Περιστέρι Προγνωστικά

Όσο προβληματίστηκα με την επιλογή στον Παναθηναϊκό, τόσο εύκολα πήγε το χέρι μου στο ΠΑΟΚ και Under 160,5. Το 3.30 απόδοση μοιάζει να είναι «δωράκι», καθώς το Περιστέρι θα παλέψει, δύσκολα πιστεύω θα ανεβεί τόσο ψηλά το σκορ.

Μην ξεχνάμε ότι υπήρχαν μεσοβδόμαδα κι οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, οπότε μένουμε χαμηλά, να περάσουμε κάτω από τα ραντάρ.

Ολυμπιακός – Απόλλων Π. Προγνωστικά

Το μοναδικό παιχνίδι, που δεν πήγα στη λογική Over / Under είναι αυτό του ΣΕΦ. Όχι γιατί δεν υπήρχαν επιλογές, αλλά επειδή αυτό το Απόλλων Π. +31,5 στο 1.98 με άγγιξε. Ο Ολυμπιακός έχει παίξει δύο απαιτητικά ματς μέσα στην εβδομάδα, ακολουθεί η αναμέτρηση πρόκληση με τη Ρεάλ, έχει παίκτες που ήταν άρρωστοι, θα παίξει στα… κόκκινα, σε ματς χωρίς ενδιαφέρον;

Δεν το νομίζω, οπότε η διαφορά με οδηγεί στους Πατρινούς, που μπορεί να χάσουν, δίχως να γίνουν σάκος του μποξ και να κερδίσουμε όλοι.

Πηγή: Kingbet

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…