Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις: Τελευταία ευκαιρία

Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις: Τελευταία ευκαιρία

Ματέους Πονίτκα, Παναθηναϊκός

Αν υπάρχει μια ομάδα, που (στοιχηματικά) έχουμε στηρίξει περισσότερο απ’ όσο… αντέχαμε, είναι ο Παναθηναϊκός. Επιμένουμε στα όρια της εμμονής, χάνουμε στις λεπτομέρειες, αλλά δεν μπορούμε να πάμε κόντρα στη λογική.

Η ίδια λογική υπαγορεύει να δώσουμε άλλη μια ευκαιρία. Η Ζαλγκίρις παίζει όμορφο μπάσκετ, μοιάζει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά (διάολε) κάποια στιγμή πρέπει κι ο Παναθηναϊκός να βγάλει εγωισμό κι αντίδραση.

Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις Προγνωστικά

Ένα δεδομένο, που δεν πρέπει να παραβλέψουμε, είναι πως οι Λιθουανοί διαθέτουν τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στην Ευρωλίγκα. Αυτό θα γίνει οδηγός για το ποντάρισμά μας, ελπίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα μας διαψεύσει και θα φτάσει (έστω και δύσκολα) στη νίκη.

Πρώτη επιλογή είναι το «ΟΧΙ» στην προοπτική να πετύχουν κι οι δύο ομάδες 80 πόντους. Αυτό, από τη στιγμή που θα νικήσει ο Παναθηναϊκός, προσφέρεται από τη Novibet με απόδοση 2.10. Είναι η χαμηλότερη των αποδόσεων, που κυνηγάμε στο κουπόνι.

Θα πάρουμε (βάσει της αμυντικής προδιάθεσης των φιλοξενούμενων) το Παναθηναϊκός Under 75,5 με απόδοση 2.50. Αυτό μπορεί να… κάτσει, ακόμα κι αν δεν νικήσουν οι «πράσινοι», αλλά σταθεροί στην ιδέα της νίκης, παίρνουμε το Παναθηναϊκός & Under 155,5 με δώρο το 3.35 απόδοση.

Κρατήσαμε για το τέλος την… έμπνευση της ημέρας στο Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις. Ο Παναθηναϊκός συνήθως ξεκινά άσχημα τους αγώνες του. Επιμένουμε στη νίκη του, συνδυάζουμε αυτά τα δύο και ζητάμε το Ζαλγκίρις / Παναθηναϊκός (Ημίχρονο / Τελικό), που η Novibet το δίνει στο 6.00. Από μόνο του αυτό, μπορεί να μας αποζημιώσει για όλες τις στοιχηματικές μας ήττες, μέχρι τώρα.

Πηγή: FootballBet

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…