Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Ολυμπιακός – Ρεάλ: Νίκη για… πλέι οφ

Ολυμπιακός – Ρεάλ: Νίκη για… πλέι οφ

Φαλ, Ουόκαπ, Ολυμπιακός

Στη φετινή Ευρωλίγκα οι διαφορές είναι μικρές. Κάθε νίκη, κάθε ήττα, είναι αποδεκτή, όμως αν ο Ολυμπιακός επιβληθεί της Ρεάλ θα πετύχει κάτι παραπάνω από μία νίκη. Δεν είναι εύκολο να νικάς τη «βασίλισσα» δύο φορές μέσα στη σεζόν, αλλά αυτό είναι το λιγότερο.

Θα αποκτήσει το απόλυτο πλεονέκτημα, σε περίπτωση απλής ή πολλαπλής ισοβαθμίας. Θα δείξει ότι είναι ομάδα υψηλών στόχων (όχι πως δεν το έχει δείξει ως τώρα). Όπως κι αν το δείτε, αν ο Ολυμπιακός νικήσει -στο κατάμεστο ΣΕΦ– θα κάνει… άλμα για τα πλέι οφ. Σε άλλες χρονιές θα λέγαμε «άλμα για την τετράδα», αλλά φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης Προγνωστικά

Το κίνητρο, σε συνδυασμό με την ώθηση που θα δώσει ο κόσμος, αλλά και τη συνολική εικόνα του Ολυμπιακού, παρά το μέγεθος του αντιπάλου, μας οδηγεί στο να ποντάρουμε υπέρ του γηπεδούχου. Στη θεωρία μοιάζουν λεπτές οι όποιες διαφορές, αλλά δίχως ρίσκο δεν υπάρχει στοίχημα.

Πάμε στη Novibet και παίρνουμε αρχικά το Ολυμπιακός / Ολυμπιακός (Ημίχρονο / Τελικό), το οποίο μας προσφέρεται με 2.40 απόδοση. Το μεγαλύτερο ρίσκο, πάντα στη λογική ότι ο Ολυμπιακός θα επικρατήσει, είναι το Ρεάλ Under 76,5. Δίνει 2.25 κι είναι η τελευταία μας επιλογή για το Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης.

Προηγούνται το «Ολυμπιακός και να σκοράρουν οι δύο ομάδες 60 πόντους», το οποίο με 1.73 μοιάζει να είναι σιγουράκι. Πάμε και στο «όχι» στην επιλογή «Ολυμπιακός και να σκοράρουν οι δύο ομάδες 80 πόντους» για να πάρουμε 2.38 και να πάμε το Σάββατο μέχρι τη Λιβαδeιά, να κάνουμε τη βόλτα μας και να απολαύσουμε το βράδυ στο Art Nouveau, το live τη Ρίτα Αντωνοπούλου. Πολλά ζητάμε;

Πηγή: FootballBet

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…