Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Ολυμπιακός – Μακάμπι: Άμυνα εσείς, επίθεση εμείς

Ολυμπιακός – Μακάμπι: Άμυνα εσείς, επίθεση εμείς

Ολυμπιακός

Αν υπάρχουν αγώνες, που διαχρονικά ο Ολυμπιακός κινδυνεύει είναι εκείνοι, οι οποίοι είναι στα μέτρα του. Και το ματς με τη Μακάμπι είναι ό,τι πρέπει για τους «ερυθρόλευκους». Οι Ισραηλινοί, δίχως να είναι κακό σύνολο, παίζουν μπάσκετ… αφέλειας, που η ομάδα του Μπαρτζώκα μπορεί να μετατρέψει σε όπλο.

Ο Μπάλντγουιν είναι σημείο αναφοράς, δημιουργεί ενδιαφέρον δίδυμο με τον Μπράουν, όμως ο Ολυμπιακός έχει παίκτες να τον αντιμετωπίσουν. Στα δικά μου μάτια ο Κόλσον είναι βαρόμετρο, για τον οποίο επίσης υπάρχουν αντίμετρα. Όσον αφορά το «ζωγραφιστό» οι «κόκκινοι» υπερέχουν, όπως κι αν το δει κανείς.

Ολυμπιακός – Μακάμπι Προγνωστικά

Ο αγώνας με τη Ρεάλ είναι οδηγός, αλλά δεν σημαίνει ότι πάντα η «ερυθρόλευκη» άμυνα θα… τσακίζει κόκαλα. Ο Ολυμπιακός, όμως, είναι πολύ πιο σοβαρός φέτος από κάθε άλλη χρονιά, αν προτιμάτε πιο συνεπής, γι’ αυτό και θα τον εμπιστευτούμε.

Απλά τα πράγματα για το Ολυμπιακός – Μακάμπι. Παίξτε εσείς άμυνα, να επιτεθούμε (στοιχηματικά) εμείς. Το Μακάμπι Under 74,5 δίνει 2.35 και το ζητάμε. Στη Novibet το ΟΧΙ στο «Ολυμπιακός και να σκοράρουν οι δύο ομάδες 80 πόντους» δίνει 1.83 και μοιάζει απολύτως λογική επιλογή. Να το πάμε και λίγο πιο μακριά; Δεύτερο ΟΧΙ στο «να σκοράρουν οι δύο ομάδες 75 πόντους», το οποίο προσφέρεται με 2.10 απόδοση.

Αρκετή βροχή φάγαμε χθες, δεν θέλουμε να… βρέξει πόντους στο ΣΕΦ. Κυρίως όχι από τους φιλοξενούμενους. Το Ολυμπιακός & Under 163,5 δίνει 2.35 και μοιάζει με αλεξιβρόχιο, που προτιμάμε, από το να βγούμε στη βροχή και να τραγουδάμε το «singing in the rain»…

Πηγή: FootballBet

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…