Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Ολυμπιακός – Αρμάνι: Να αποφύγει τις λακκούβες

Ολυμπιακός – Αρμάνι: Να αποφύγει τις λακκούβες

Ολυμπιακός, Γουόκαπ

Ο Ολυμπιακός διαχρονικά αντιμετωπίζει πρόβλημα, όποτε νιώθει ότι είναι «ασφαλής στην τοποθεσία ΣΕΦ». Μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, η άνεση μπορεί να χαλάσει την ισορροπία των «ερυθρόλευκων» κι η Αρμάνι είναι πιο επικίνδυνη από ποτέ, αναφορικά πάντα με τη φετινή της παρουσία στην Ευρωλίγκα.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει την πολυτέλεια να κοιτάξει πίσω, καθώς -όσο μεγάλη κι αν ήταν η νίκη στο «Νίκος Γκάλης»- δεν πρόσφερε παρά άλλο ένα βότσαλο, στη συγκομιδή. Ως εκ τούτου δεν φτάνει για να οδηγήσει τους «κόκκινους» στην μπασκετική Εδέμ, που για φέτος είναι το Κάουνας.

Ολυμπιακός – Αρμάνι Προγνωστικά

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν είναι από τους προπονητές που ξεγελιούνται με μια νίκη και χάνουν τον προσανατολισμό τους. Οι παίκτες, επίσης, έχουν την εμπειρία διαχείρισης υπέρμετρων συναισθημάτων. Ως εκ τούτου περιμένουμε να μπει ο Ολυμπιακός με το… μαχαίρι στα δόντια και να αντιμετωπίσει το ματς με την ίδια σοβαρότητα, που αντιμετώπισε το αμέσως προηγούμενο.

Παράλληλα, περιμένουμε κόσμο στο ΣΕΦ και διάθεση για θέαμα. Όλα αυτά τα μετατρέπουμε σε ποντάρισμα. Παίρνουμε από τη Novibet το Ολυμπιακός / Ολυμπιακός (ημίχρονο / τελικό) στο 1.67 κι ανεβάζουμε κι άλλο ποντάρισμα κι αδρεναλίνη.

Δύο επιλογές, με ίδιο συντελεστή κέρδους. Ολυμπιακός και Over 154,5 δίνει 2.30 απόδοση, αλλά και το Ολυμπιακός Over 83,5 πόντοι, δίνει επίσης 2.30. Γνώμη μου; Τα παίρνουμε και τα δύο, διατηρώντας την αντίληψη περί υψηλού σκοραρίσματος των γηπεδούχων.

Πηγή: FootballBet

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…