Κεντρική Ασίστ Αριστείδης ο Δίκαιος ΟΔΚΕ: Μιλάμε για φοβερό πανωλεθρίαμβο

ΟΔΚΕ: Μιλάμε για φοβερό πανωλεθρίαμβο

Θα τους πληρώσει η ΟΔΚΕ

Από ήττα σε ήττα πάει η ΟΔΚΕ. Έχει και συνέχεια…

Κακό πράγμα οι εμμονές και σας το λέει αυτό ο Αριστείδης, που είναι πάντα Δίκαιος. Στην ΟΔΚΕ κάποια μέλη μοιάζουν να έχουν εμμονές. Αντί, λοιπόν, να αντιληφθούν ότι «έπαιξαν κι έχασαν» θέλησαν να παίξουν τα ρέστα τους. Το αποτέλεσμα; Ταπί και δεν παίρνω όρκο ότι είναι ψύχραιμοι.

Η ιστορία είναι παλιά. Επί προεδρίας Μπούσια τιμωρήθηκαν (άνευ λόγου κι αιτίας, όπως προέκυψε κι από τις δικαστικές αποφάσεις) τέσσερα ιστορικά στελέχη της διαιτησίας, που τότε ήταν μέλη της ΚΕΔ/ΕΟΚ. Μπορεί καθένας να έχει διαφορές (εγώ πρώτος) με τον Συμεωνίδη, τον Κορομηλά, τον Ζαβλανό και τον Μητσόπουλο, αλλά δεν μπορεί να παραγνωρίσει την ιστορία τους στον χώρο.

Ο Ελευθεριάδης είχε πει τότε στον Μητσόπουλο «πρέπει να ντρέπεσαι». Μέχρι το ΑΣΕΑΔ έφτασαν οι τέσσερις (κι ο Μητσόπουλος χωρίς να ντραπεί Παντελή μου) και δικαιώθηκαν. Αντί να κλείσουν την υπόθεση, οι της ΟΔΚΕ αποφάσισαν να συνεχίσουν.

Πού πας ρε Παντελή;

Εγώ νομομαθής δεν είμαι, αλλά πρωτοετείς της Νομικής μού λένε ότι οι αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ πέφτουν (αν πέσουν) μόνο στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Αντί να προσφύγει (δεν είχε λόγο, αλλά λέμε) στο ΣτΕ η ΟΔΚΕ, προτίμησε να πάει στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών. Πού πας ωρέ Παντελή;

Ο Θεόφιλος Παπαδόπουλος, εξαίρετος νομικός, συμφώνησε κι έκανε όλες τις ενέργειες. Το αποτέλεσμα; Η αίτηση ακύρωσης «απορρίφθηκε τύποις». Το δικαστήριο δήλωσε αναρμόδιο και δεν μπήκε καν στον κόπο να εξετάσει το αίτημα της ΟΔΚΕ. Πάμε τώρα στα ωραία (δεν τα λες).

Πόσο κόστισε και πόσο θα κοστίσει;

Ακόμα κι αν ο Θεόφιλος εργάστηκε αμισθί, κάποια παράβολα πρέπει να πληρώθηκαν από την ΟΔΚΕ. Θα πει κανείς πόσο κόστισε η όλη προσπάθεια; Γιατί αν είναι 500-600 ευρώ, χαλάλι. Οι ίδιοι πρωτοετείς της Νομικής, μου είπαν ότι είναι πολύ παραπάνω η ζημιά. Ποιος θα την πληρώσει Παντελή; Εσύ; Ο Θεόφιλος;

Θα αδειάσει το ταμείο κι αυτό δεν είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Οι τέσσερις -μαθαίνω- ετοιμάζονται να στείλουν ραβασάκια. Στους δικηγόρους είναι και φτιάχνουν χαρτιά. Τι θα λένε τα ραβασάκια; Πόσο θα χρεώσουν και ποιους, δεν γνωρίζω. Ένα πράγμα ξέρω με σιγουριά.

Τώρα που επισήμως «Παντελή χάσαμε», τα περί «ντροπής», η επιλογή της μετωπικής, ήταν το… γάντι που πέταξες κι οι τέσσερις όχι μόνο το μάζεψαν, αλλά από εδώ και πέρα -λένε- θα χορέψετε. Σε ροκ ρυθμούς και δη «σκληρή μουσική». Βεβαίως, το Δ.Σ. της ΟΔΚΕ δεν έχει λόγο να αγχωθεί, έχει σοβαρά θέματα να επιλύσει. Προσεχώς θα τα γράψουμε ένα προς ένα, Θεόφιλε. Για την ώρα, βλέπει άλλον έναν πανωλεθρίαμβο να έρχεται ο
Αριστείδης ο Δίκαιος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αριστείδης ο Δίκαιος
Περισσότερα σε Αριστείδης ο Δίκαιος

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…