Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Μπάγερν – Παναθηναϊκός: Το ένστικτο της αυτοσυντήρησης

Μπάγερν – Παναθηναϊκός: Το ένστικτο της αυτοσυντήρησης

Παναθηναϊκός Μπαρτσελόνα

Η ήττα από τον Ολυμπιακό, σε συνδυασμό με την τραγική εμφάνιση, λειτούργησε ως επιταχυντής εξελίξεων. Ο Παναθηναϊκός είναι καζάνι που βράζει κι ενδεχόμενη (νέα) ήττα από την Μπάγερν θα λειτουργήσει ως καταλύτης. Μοιραία, το ένστικτο της αυτοσυντήρησης πρέπει να λειτουργήσει, καθώς -σε διαφορετική περίπτωση- κανείς δεν είναι βέβαιος για την επόμενη μέρα.

Μπάγερν – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά

Η Μπάγερν είναι αξιόμαχος αντίπαλος, αλλά συνάμα είναι από τις ομάδες που λες ότι «αν δεν νικήσεις αυτήν, τότε ποιαν θα νικήσεις;». Πάντα, υπό το πρίσμα όσων προαναφέραμε και με το ένστικτο της αυτοσυντήρησης να λειτουργεί.

Θα ποντάρουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα φύγει νικητής από το Μόναχο. Κι έχουμε 3+1 επιλογές από τη Novibet, που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον. Παρότι οι «πράσινοι» μπαίνουν νωθρά στον αγώνα, θα στηρίξουμε το Παναθηναϊκός / Παναθηναϊκός (ημίχρονο / τελικό), που μας δίνει το διόλου ευκαταφρόνητο 3.00 ως απόδοση.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να παίξει άμυνα, γι’ αυτό θα αναζητήσουμε και το Μπάγερν Under 74,5, το οποίο μας δίνει 2.60. Και βάσει των δύο επιλογών μας, πηγαίνουμε στην καλύτερη από πλευράς απόδοσης, που είναι Παναθηναϊκός και Under 158,5 και δίνει 3.60.,

Αυτές είναι οι τρεις προτάσεις κι ένα υψηλό ρίσκο για το Μπάγερν – Παναθηναϊκός, με αντίστοιχα υψηλή απόδοση, για όσους τους αρέσει το ζην επικινδύνως. Το Παναθηναϊκός και Under 155,5 δίνει 4.05 απόδοση. Ζόρικο, αλλά προκλητικό…

Πηγή: FootballBet

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…