Κεντρική NBA Γιάννης: «Παίζω για το όνομα μπροστά στη φανέλα»
NBA

Γιάννης: «Παίζω για το όνομα μπροστά στη φανέλα»

Γιάννης

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε μία ιστορική εμφάνιση κόντρα στους Γουίζαρντς και πέτυχε 55 πόντους. Ο ίδιος μίλησε μετά το ματς και τόνισε πως παίζει για το όνομα μπροστά στη φανέλα και όχι για αυτό στην πλάτη.

Διαβάστε όσα είπε:

«Απλώς προσπαθώ να παίρνω καλές αποφάσεις και να είμαι επιθετικός σε όλο το παιχνίδι. Στο τέλος της ημέρας, προσπαθούμε να κερδίζουμε. Χάσαμε 4-5 ματς στη σειρά.

Μας έλειψαν δύο από τους καλύτερους παίκτες μας, ο Τζρου (Χόλιντεϊ) και ο Κρις (Μίντλετον), όμως πολλά παιδιά βγήκαν μπροστά. Παίζουμε καλό μπάσκετ, παίζουμε καλή άμυνα και κάνω ό,τι μπορώ για να φέρω στην ομάδα μου τη νίκη».

Για τις επιδόσεις του στις βολές:

«Αυτό κάνω. Απλώς δουλεύω! Πολλοί πιστεύουν ότι το παιχνίδι μου είναι βαρετό, όμως προσπαθώ να τα πάω καλύτερα, να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίζει, βάζω έξτρα δουλειά στις βολές, παλεύω να βρω ελεύθερους τους συμπαίκτες μου στο τρίποντο και να “χτυπήσω” στη ρακέτα όσο περισσότερο μπορώ».

Για το μπουγέλο που του κάνανε οι συμπαίκτες του:

«Το νερό ήταν κρύο! Για αυτό χαμογελώ. Σε κάθε περίπτωση, αυτό είναι το μπάσκετ. Έχει να κάνει με τη νίκη. Είμαστε μια σπουδαία ομάδα. Παίζουμε μαζί, κερδίζουμε μαζί, χάνουμε μαζί. Αυτό είναι το Μιλγουόκι και είμαι χαρούμενος που παίζω σε αυτή την ομάδα.

Η πόλη του Μιλγουόκι έχει παίξει τεράστιο ρόλο στη διαδρομή μου! Χωρίς αυτήν, δεν θα ήμουν ο παίκτης που είμαι σήμερα. Δεν παίζω για το όνομα στην πλάτη (Αντετοκούνμπο), αλλά για το όνομα μπροστά στη φανέλα (Μιλγουόκι)! Προσπαθώ να εκπροσωπώ την πόλη με τον καλύτερο τρόπο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με 50αρα Εμπίντ μείωσαν τη σειρά σε 2-1 οι Σίξερς

Ο Εμπίντ έκανε τα πάντα, σκόραρε 50 πόντους και έδωσε τη νίκη στους Σίξερς Ο Τζοέλ Εμπίντ …