Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Basket League Προγνωστικά: Πηγαίνουμε με τους «μεγάλους»

Basket League Προγνωστικά: Πηγαίνουμε με τους «μεγάλους»

Άρης - Λαύριο, Προγνωστικά

Τα προγνωστικά μας για την Basket League.

Στοίχημα ασφαλές, δίχως ρίσκο και συνάμα αποδοτικό ίσως ΔΕΝ υπάρχει. Αν σας έρθουν στο μυαλό κάποιες εξαιρέσεις, είναι απλά για να τονιστεί ο κανόνας. Εμείς δεν έχουμε γυάλινη σφαίρα (κάνε με προφήτη, να σε κάνω πλούσιο), οπότε πάμε σε όσο πιο ασφαλείς επιλογές μπορούμε, κυνηγώντας καλές αποδόσεις. Γι’ αυτό στηρίζουμε τους «μεγάλους», περιμένοντας να επιβεβαιώσουν τον ρόλο τού φαβορί.

Ιωνικός – Προμηθέας Προγνωστικά

Ο Ιωνικός θα κυνηγήσει με πείσμα τη νίκη. Ως τώρα έχει φτάσει τρεις φορές στον στόχο του και τις τρεις στον «Πλάτωνα». Από την άλλη ο Προμηθέας θέλει να χτίσει ένα στάτους, γι’ αυτό και θα κυνηγήσει με πείσμα τη νίκη. Όλο αυτό μας οδηγεί στο Προμηθέας και Under 157,5, το οποίο δίνει 2,70 απόδοση.

Κολοσσός – Καρδίτσα Προγνωστικά

Σε αυτό το ζευγάρι ο Κολοσσός είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Οι Ροδίτες έδειξαν τα… δόντια τους κόντρα στον Ιωνικό, ο Παπαθεοδώρου κυνηγά τη νίκη και τις διαφορές, δίχως να ακολουθεί τον αντίπαλο προπονητή (με την ομάδα της Νίκαιας έπαιζε μέχρι το τέλος με τους… βασικούς, παρότι ο Λίβανος έβαλε τα… πιτσιρίκια). Πάμε δια της Stoiximan στο Κολοσσός και Over 151,5, που αποδίδει 2,25.

Απόλλων – ΑΕΚ Προγνωστικά

Οι Πατρινοί δεν έχουν βρει ισορροπία, η ΑΕΚ λύνει προβλήματα και προχωρά. Δύο διαφορετικοί κόσμοι, με τους «κίτρινους» να έχουν πρόσφατο το κάζο, με το οποίο κινδύνευσαν στην Καρδίτσα. Ενώστε τις τελείες και πάμε στο ΑΕΚ και Under 149,5. Δίνει 2,47 και περιμένουμε χαμηλή παραγωγικότητα από τους γηπεδούχους…

Άρης – ΠΑΟΚ Προγνωστικά

Κλασικό ντέρμπι, έστω κι αν είναι άλλης εποχής. Αν οι δύο αντίπαλοι είναι ανταγωνιστικοί, τα ματς «κλείνουν» οι επιθέσεις μεγαλώνουν και μειώνονται. Θα ποντάρουμε στους γηπεδούχους, αλλά και στη νευρικότητα. Από τη Stoiximan παίρνουμε το Άρης και Under 150,5 στο 3,30 απόδοση.

Λαύριο – Παναθηναϊκός Προγνωστικά

Με το… ξύλο που τρώει ο Παναθηναϊκός στην Ευρωλίγκα, τον Ράντονιτς στα σχοινιά, τους παίκτες να γυρίζουν με σκυμμένο κεφάλι, το ελληνικό πρωτάθλημα είναι κάτι σαν Νέμεσις. Δεν αποτελεί ισοδύναμο, αλλά είναι μια εξιλέωση. Θα ρισκάρουμε με το Παναθηναϊκός -24,5, που δίνει 3,15, περιμένοντας απόλυτη κυριαρχία των φιλοξενούμενων.

Περιστέρι – Ολυμπιακός Προγνωστικά

Το Περιστέρι έχασε τον βασικό του στόχο (το BCL) και πλέον είναι υποχρεωμένο να κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στις δύο εσωτερικές διοργανώσεις. «Next day», που λένε κι οι Αμερικανοί. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ σκληρός, δεν χαρίζεται (ούτε στον Σπανούλη), οπότε το Ολυμπιακός -20,5 δίνει 3,00 και το καλοδεχόμαστε.

Πηγή: Kingbet

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…