Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Basket League Προγνωστικά: Διπλά… κέρδη

Basket League Προγνωστικά: Διπλά… κέρδη

Νίκη για την ΑΕΚ, προγνωστικά

Όσο προχωρά η σεζόν, τόσο θα λιγοστεύουν οι εκπλήξεις κι οι έδρες θα παίζουν τον ρόλο τους. Αυτή είναι η μία παραδοχή. Η άλλη είναι πως δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια, σε ομάδες, οι οποίες δείχνουν ανεβασμένες. Δύσκολα τα προγνωστικά μπάσκετ, επειδή υπάρχουν αγώνες στην κόψη του ξυραφιού, αλλά το παλεύουμε.

ΑΕΚ – Περιστέρι προγνωστικά

Η ΑΕΚ έχει προσθέσει παίκτες, άρα ο Ηλίας Κατζούρης έχει περισσότερες λύσεις. Το Περιστέρι έχει μονοδρομήσει το ενδιαφέρον του στις εγχώριες διοργανώσεις και κόντρα στον Ολυμπιακό έδειξε ότι είναι σε καλό φεγγάρι.

Δύσκολο παιχνίδι, που πιστεύω ότι θα πάει σε χαμηλό σκορ. Ποντάρουμε στο «διπλό», καθώς η Stoiximan προσφέρει το δελεαστικό Περιστέρι & Under 154.5 στο 4.45, που μας κάνει «κλικ».

Προμηθέας – Κολοσσός προγνωστικά

Ο Κολοσσός έχει ανεβάσει στροφές, έχει αλλάξει εικόνα, αλλά κι ο Προμηθέας αρχίζει να τροχοδρομεί. Οι Πατρινοί έχουν καλύτερο σύνολο, περισσότερες επιλογές. Θεωρώ ότι οι νησιώτες θα το παλέψουν και πηγαίνω με σχετική ασφάλεια στο Προμηθέας & Under 152.5, που δίνει 2.62 απόδοση.

Παναθηναϊκός – Ιωνικός προγνωστικά

Εδώ δεν τίθεται ζήτημα για τον νικητή, αλλά για το κατά πόσο θα μπορέσει ο Ιωνικός να ακολουθήσει στο σκοράρισμα. Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί κοντά ή και πάνω από τους 90 πόντους. Αν οι Νικαιώτες μπορέσουν να ακολουθήσουν, έστω και κατά διαστήματα, θα πάμε στο Παναθηναϊκός & Over 156.5, το οποίο μας προσφέρεται στο 1.87.

ΠΑΟΚ – Λαύριο προγνωστικά

Το Λαύριο έχει κάνει εντυπωσιακά βήματα προόδου, ο ΠΑΟΚ ψάχνει νίκες για να έχει ηρεμία. Ματς σαν αυτό πρέπει να τα κερδίσει με το όνομα και το βάρος της φανέλας, που μπορεί να ακούγονται σαν ιστορίες που λέμε τα παππούδια, αλλά στο μπάσκετ ενίοτε έχουν εφαρμογή. Πάμε στα αποτελεσματα στοιχηματος για χαμηλό σκορ και για το ΠΑΟΚ & Under 157.5, που δίνει 2.40 απόδοση.

Καρδίτσα – Απόλλων προγνωστικά

Το project Καρδίτσα μού αρέσει εκτός των τεσσάρων γραμμών. Εντός δεν με… ψήνει. Επίσης έχω μια σταθερή συμπάθεια στον Βετούλα, τον οποίο θεωρώ προπονητή που σημαδεύει παιχνίδια. Ενδεχόμενο «διπλό» στη Θεσσαλία είναι θησαυρός για τους Πατρινούς και το Απόλλων & Under 150.5, το οποίο η Stoiximan το δίνει στο 4.15, μπορεί να είναι θησαυρός και για μας.

Ολυμπιακός – Άρης Προγνωστικά

Άλλο ένα ματς, που δύσκολα θα υπάρξει έκπληξη ως προς τον νικητή. Ο Ολυμπιακός βάζει σταθερά 90+ πόντους στην Α1, δεν παίρνω όρκο ότι ο Άρης θα ακολουθήσει, πάντως είναι δύσκολο να ποντάρεις σε αγώνα των «ερυθρόλευκων» under. Θα πάμε ψηλά και θα πάρουμε το Ολυμπιακός & Over 158.5 με 1.91.

Πηγή: Kingbet

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…