Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Παράξενο παιχνίδι

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Παράξενο παιχνίδι

Ολυμπιακός, Γουόκαπ

Με προίκα 27 πόντων (94-67) από τη συνάντηση στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός πηγαίνει στην Κωνσταντινούπολη για τη νίκη, αλλά έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του να υπερασπίσει τη διαφορά και να πάρει (αν μη τι άλλο) το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία με τη Φενέρμπαχτσε.

Δεν έχει τον Σλούκα και μπορεί να σκεφτεί κανείς ότι την προηγούμενη φορά, που ο Ολυμπιακός έπαιξε με σημαντική απουσία (χωρίς τον Βεζένκοφ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό) πήγε καλά η βραδιά. Η Φενέρμπαχτσε είχε τρεις σερί νίκες, έδειξε να ανακάμπτει, αλλά με τη Βιλερμπάν έκανε κακό πισωγύρισμα.

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός Προγνωστικά

Μπερδεμένο ματς. Για την ακρίβεια, το πιο παράξενο παιχνίδι, απ’ όσα έχει κληθεί να δώσει ως τώρα ο Ολυμπιακός. Γι’ αυτό κι εμείς θα αποφύγουμε -όσο γίνεται- να πάρουμε ξεκάθαρη θέση, για το ποιος θα κερδίσει.

Πάμε στη Novibet και παίρνουμε το Under 159,5 για το Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός, το οποίο δίνει 2.15. Περιμένουμε ότι ο Ολυμπιακός θα επιστρατεύσει την πιο πειστική του άμυνα, γι’ αυτό και «βλέπουμε» το Φενέρμπαχτσε Under 79,5, που μας δίνει 2.25 απόδοση. Από την άλλη, δίχως Σλούκα, μοιάζει αξιοπρεπές και το Ολυμπιακός Under 79,5, το οποίο προσφέρεται με 1.82 απόδοση.

Στηριζόμαστε στο ότι θα κυριαρχήσουν οι άμυνες, γι’ αυτό και το ΟΧΙ στο να σκοράρουν κι οι δύο ομάδες 75 πόντους, που δίνει 2.20 είναι στα μέτρα μας. Το Φενέρμπαχτσε & Under 159,5 έχει 3.35 και το παίρνουμε με βαριά καρδιά.

Τελευταία από τις προτάσεις που μας έκαναν «κλικ» το Αζάια Κάνααν Under 6.5 πόντους, που δίνει 2.35 απόδοση. Δεν είναι σε καλό (επιθετικό) φεγγάρι, πρέπει να παίξει περισσότερο «άσσος», ελλείψει Σλούκα, οπότε γιατί όχι…

Πηγή: FootballBet

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…