Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Βιλερμπάν – Ολυμπιακός: «Γαλλικό κλειδί»

Βιλερμπάν – Ολυμπιακός: «Γαλλικό κλειδί»

Φαλ, Ουόκαπ, Ολυμπιακός

Όποιος δεν βλέπει ότι ο Ολυμπιακός παίζει -αυτή τη στιγμή- το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρωλίγκα, εθελοτυφλεί. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν… τρομάξει, με τις εμφανίσεις τους απέναντι σε Βίρτους και Φενέρμπαχτσε, όμως όσο καλά κι αν έπαιξαν, δύο νίκες έβαλαν στο σακούλι.

Οι δύο νίκες έχουν προοπτική να γίνουν τρεις, ου μην και τέσσερις (έως και πέντε), για να κλείσει ο Ολυμπιακός με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 2022. Συμπεριλαμβανομένων των δύο συναντήσεων, που προαναφέραμε, οι «ερυθρόλευκοι» κυνηγούν από 4/5 έως 5/5, για να έχουν πετύχει πολλά και να μπουν στο 2023 με… αέρα.

Βιλερμπάν – Ολυμπιακός Προγνωστικά

Η Βιλερμπάν δεν είναι φόβητρο, αλλά με τις δύο τελευταίες νίκες (εκτός με Μπαρτσελόνα κι εντός με Παρτιζάν) έχει ανεβεί βαθμολογικά και ψυχολογικά. Ο Ολυμπιακός έχει περάσει από πολύ πιο δύσκολες έδρες, δίχως αυτό να «κλειδώνει» τη νίκη. Θα χρειαστούν πολλά και πολλοί, γι’ αυτό κι έχουμε ποικιλία επιλογών στο ποντάρισμα.

Είναι πλέον εμφανές ότι η άμυνα «φτιάχνει» την επίθεση κι ο Ολυμπιακός ξεκινά από την άμυνα. Θεωρούμε ότι έχει την ικανότητα να φύγει νικητής από τη Γαλλία, γι’ αυτό κι από τις επιλογές για το ΒιλερμπάνΟλυμπιακός της Novibet παίρνουμε το Ολυμπιακός & Under 159,5, που μας δίνει 2.55 απόδοση.

Δεν «βλέπω» κάτι άλλο σε ομαδικό επίπεδο, αντίθετα υπάρχουν ενδιαφέρουσες επιλογές στο ατομικό κομμάτι. Ο ανεβασμένος Κάνααν προσφέρεται από τη Novibet στο Over 7,5 πόντους, με απόδοση 1.98. Αντίστοιχα το σκοράρισμα του Μπολομπόι στο Over 5,5 δίνει 2.15. Δεδομένου ότι δεν παίζει ο Μπλακ, αλλά και με την καλή εμφάνιση κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, θα είναι περισσότερη ώρα ενεργός.

Κλείνω με το πιο ιντριγκαδόρικο. Στα τρία τελευταία ματς ο Φαλ μοιράζει από 2 ασίστ ανά 40λεπτο. Το Over 1,5 δίνει 1.75 κι εδώ ισχύει το ίδιο και με τον Μπολομπόι. Εγώ θα προτείνω την υπέρβαση, ήτοι Over 2,5 ασίστ, που μας δίνει 3.30 απόδοση.

Πηγή: FootballBet

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…