Κεντρική Γυναίκες Πράγα – Ολυμπιακός 95-63 (vid)

Πράγα – Ολυμπιακός 95-63 (vid)

USK Πράγας - Ολυμπιακός

Συνεχίζει χωρίς νίκη ο Ολυμπιακός μετά έξι αγώνες.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυναμικά στην αναμέτρηση με την Πράγα, όμως η τσεχική ομάδα «απάντησε» στο δεύτερο ημίχρονο, επικρατώντας άνετα (95-63).

Μέχρι τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός άντεξε απέναντι στην Πράγα. Η ομάδα του Μάρτινς Ζίμπαρτς προσπάθησε να είναι ανταγωνιστική, όμως στο δεύτερο ημίχρονο έχασε επαφή με το σκορ, γνωρίζοντας βαριά ήττα. Ο Ολυμπιακός παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στην Ευρωλίγκα γυναικών, ενώ η USK Πράγας ανέβηκε στο 4-2.

Η Μαρία Κόντε με 32 πόντους, 9/16 σουτ και 7 ασίστ ήταν η παίκτρια που έκανε τη διαφορά για την ομάδα της, με την Μπριόνα Τζόουνς να ακολουθεί με 15 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ εξαιρετική παρουσία έδειξε και η Αλίσα Τόμας, με την γκαρντ των Κονέκτικατ Σαν να έχει all-around επίδραση στο παρκέ με 5 πόντους, 11 ριμπάουντ και 11 ασίστ, κάνοντας το παιχνίδι πιο εύκολο για την ομάδα της.

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός, που δεν κατάφερε να… σπάσει το ρόδι στη φετινή Euroleague Γυναικών, είχε για πρώτη σκόρερ την Άννα Νίκη Σταμολάμπρου με 17 πόντους, ακολούθησε η ΚάιλιΣουκ η οποία πρόσθεσε 15 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ 16 πόντους και 10 ριμπάουντ μέτρησε η Μέγκαν Γκούσταφσον.

Τα δεκάλεπτα: 20-13, 44-32, 74-49, 95-63.

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Σχεδόν αδύνατη η συμμετοχή Λαρεντζάκη στη Βαρκελώνη

Αμφίβολη η συμμετοχή του Λαρεντζάκη στο Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός αντιμ…