Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Παναθηναϊκός: Πληρώνει ακόμα κι αν χάσει

Παναθηναϊκός: Πληρώνει ακόμα κι αν χάσει

Παναθηναϊκός

Την… ευρωπαϊκή επιστροφή (με 4/4 νίκες) διαδέχεται ένας Γολγοθάς κι ο Παναθηναϊκός καλείται να δείξει ότι η κινούμενη άμμος έγινε σταθερό έδαφος. Βεβαίως, το θεωρητικά πιο βατό ματς, αυτό με τη Βαλένθια, χάθηκε στις λεπτομέρειες στην παράταση. Το δύσκολο φινάλε του 2022, δυσκόλεψε περισσότερο, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να δούμε κάθε αγώνα ξεχωριστά.

Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός Προγνωστικά

Η Μπαρτσελόνα μοιάζει να είναι πολύ υψηλό εμπόδιο. Η επιστροφή του Μίροτιτς την ισχυροποίησε ακόμα περισσότερο. Στις τελευταίες πέντε εμφανίσεις της μετρά το ίδιο σκορ με τους «πράσινους» (4/5), έχοντας ηττηθεί στη Βαρκελώνη από τη Βιλερμπάν, σ’ ένα αποτέλεσμα που σόκαρε την παρέα του. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να την υποχρεώσει σε δεύτερη «εκτός προγράμματος» συνεχόμενη εντός έδρας ήττα;

Θέλουμε να συμβεί, δεν μπορούμε όμως να προτείνουμε κάτι τέτοιο. Μπορούμε, όμως, να κερδίσουμε στοιχηματικά, ακόμα κι αν χάσει ο Παναθηναϊκός. Πηγαίνουμε στη Novibet και το πρώτο που μάς κάνει «κλικ», είναι να σκοράρουν κι οι δύο ομάδες 75 πόντους, το οποίο μας δίνει 2.30 απόδοση. Αλλά ΔΕΝ θα το πάρουμε, θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε γύρω από αυτό και να παίξουμε έξυπνα.

Το πιο απλό, το οποίο μοιάζει (στη σκέψη ότι ο Παναθηναϊκός θα φτάσει τους 75+ πόντους) λογικό είναι το Μπαρτσελόνα & Over 155,5, που δίνει 2.06 απόδοση κι είναι ικανοποιητικό ποντάρισμα. Αυτό, όμως, που με ερεθίζει περισσότερο είναι η… ελεγχόμενη ήττα.

Στη Novibet πάντα, το Παναθηναϊκός +10.50 & Over 155,5 μάς δίνει 3.15 απόδοση για το Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός. Τι ζητάμε; Να πάει ψηλά το σκορ και να παραμείνει ο Παναθηναϊκός ανταγωνιστικός ως το τέλος. Ακόμα κι αν (απεύχομαι) δεν πάρει το «διπλό», θα μας έχει στείλει στο ταμείο.

Πηγή: FootballBet

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…