Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Και καλά ξεμπερδέματα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Και καλά ξεμπερδέματα

olympiacos panathinaikos

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, τώρα και στην Ευρωλίγκα.

Αν ο Ολυμπιακός είχε νικήσει τη Βιλερμπάν (πόσο μάλλον και τον Ερυθρό Αστέρα) το ματς στο «Νίκος Γκάλης» θα ήταν -επί της ουσίας- ένα από τα εκτός έδρας ματς στην Ευρωλίγκα. Με τα «αν» δεν γράφεται ιστορία κι οι «ερυθρόλευκοι» έμπλεξαν και πλέον είναι ζητούμενο η νίκη.

Αν ο Παναθηναϊκός δεν είχε καταγράψει αυτό το 0-4, θα ήταν για τα καλά στο κόλπο της 8άδας, οπότε η νίκη επί του «αιωνίου» αντιπάλου θα ήταν εξ αντικειμένου επιτακτική, πλην όμως για όλους τους άλλους λόγους. Τώρα είναι «υποχρεωτική», για να μην χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Έτσι όπως τα έκαναν, άντε να τα ξεμπερδέψουμε.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά

Ο πρόλογος απλά αναδεικνύει την ιδιαίτερη σημασία της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Και τώρα στα δύσκολα. Θα επιχειρήσω να εξηγήσω γιατί έχω επιλέξει τις συγκεκριμένες προτάσεις από τη Novibet.

Το Παναθηναϊκός Under 75,5 δίνει 2.50 απόδοση κι ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει άμυνα, για να έχει παράσταση νίκης. Στα δικά μου μάτια είναι ομάδα, που έχει μεγαλύτερη σταθερότητα, οπότε ακολουθώντας τη λογική, «βλέπω» το Ολυμπιακός και Under 159,5, που μας δίνει 3.55 κι είναι εξαιρετική απόδοση.

Στα ντέρμπι βαραίνει η μπάλα, οπότε το Under 17,5 τρίποντα στο 2.20 είναι μια από τις επιλογές. Κι επειδή δεν θέλω να παρασυρθώ στους συνήθεις ύποπτους, παίρνω το Παπαγιάννης Over 0,5 τρίποντο στο 2.45 και το ΜακΚίσικ Over 0,5 τρίποντο στο 1.94. Θα πάρουν -λογικά- τα σουτ, το θέμα είναι αν θα μπουν.

Μεγάλο ντέρμπι, αξίζει κι ένα… special για το τέλος: Το over 1,5 αντιαθλητικό δίνει 4.00 απόδοση. Βρε παιδί μου, sold out έχει, οι παίκτες θα μπουν με το… μαχαίρι στα δόντια, οι διαιτητές πρέπει να κρατήσουν ισορροπίες, αλλά θα είναι κι ιδιαιτέρως προσεκτικοί, επαναληπτική προβολή υπάρχει, αξίζει να το πάρουμε το ρίσκο.

Πηγή: FootballBet

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…