Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Παναθηναϊκός: Κάνει δύναμη τον… θόρυβο

Παναθηναϊκός: Κάνει δύναμη τον… θόρυβο

Παναθηναϊκός

Όπως συμβαίνει (σχεδόν) πάντα, το ντέρμπι «αιωνίων» σήκωσε σκόνη. Πολύς θόρυβος, πολλή συζήτηση, γεγονός που άλλοτε αποπροσανατολίζει κι άλλοτε δυναμώνει τους παίκτες. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό, αλλά είναι από αυτές τις ήττες, που δεν σε γονατίζουν, καθώς πάλεψε στα ίσια κι έχασε στο σουτ.

Τι σχέση έχει αυτό με την ευρωπαϊκή του παρουσία; Προδήλως οι παίκτες θέλουν να κερδίσουν κι άλλους πόντους αυτοεκτίμησης, να «ψήσουν» περισσότερο τον κόσμο τους και κυρίως να δημιουργήσουν την εικόνα ομάδας, με υψηλές βλέψεις, όπως οφείλει να είναι ο Παναθηναϊκός.

Η Αρμάνι είναι το… τέλειο θύμα, για να κάνουν οι «πράσινοι» αυτό που… απαιτούν οι καιροί: Να βελτιώσουν τη θέση τους στην Ευρωλίγκα και να δείξουν όσα αναφέραμε παραπάνω. Είναι ταυτόχρονα και κατάρα, γιατί όποιος χάσει αυτόν τον καιρό από την ομάδα του Μεσίνα, παίρνει τον «μουτζούρη». Κι ο Παναθηναϊκός δεν θέλει (και δεν πρέπει) να βρεθεί σε αυτή τη θέση.

Παναθηναϊκός – Αρμάνι Προγνωστικά

Η απουσία του Γκριγκόνις δεν είναι τόσο σημαντική (με την έννοια της υπερκάλυψης του κενού από τους υπόλοιπους, κάτι που έχει επιτευχθεί), όσο ενδεχόμενη απουσία του Ουόλτερς. Όπως και να ‘χει, ο Παναθηναϊκός είναι το απόλυτο φαβορί.

Θα ποντάρουμε πάνω του σε ημίχρονο και τελικό, σημείο που προσφέρεται από τη Novibet (Παναθηναϊκός / Παναθηναϊκός) στο 2.10, διόλου άσχημο. Πάμε για το κάτι παραπάνω με έναν συνδυασμό, ο οποίος προφανώς είναι ρισκαδόρικος. Παίρνουμε το Παναθηναϊκός4.50 & Over 151,5, το οποίο μας δίνει 3.65 απόδοση.

Αν θέλετε κι ένα σπέσιαλ στο Παναθηναϊκός – Αρμάνι (και γιατί όχι), το ποντάρισμα στο αντιαθλητικό under 0.5 δίνει 2.15. Η Αρμάνι είναι soft ομάδα, οπότε μπορεί και να μην γίνει αντιαθλητικό. Σε αυτό το στοίχημα, ισχύει όσα είχε γράψει ο ΙΡΑ, όταν θέλησε να απαντήσει στους επικριτές του, μετά μια αποτυχημένη προσπάθεια να δολοφονήσει τη Θάτσερ.

«Εμείς πρέπει να είμαστε τυχεροί μια φορά, η Θάτσερ να είναι τυχερή κάθε μέρα». Σε μας συμβαίνει το ανάποδο. Πρέπει να είμαστε… τυχεροί σ’ όλο τον αγώνα, καθώς μια λάθος επιλογή κι ένα αντιαθλητικό, μάς έστειλαν αδιάβαστους.

Πηγή: FootballBet

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…