Κεντρική Γυναίκες Ολυμπιακός Vs Βίρτους στο… τετράγωνο

Ολυμπιακός Vs Βίρτους στο… τετράγωνο

Ολυμπιακός Γκούσταφσον

Ολυμπιακός και Βίρτους διασταυρώνονται σε δύο… δόσεις.

Συμβαίνει πρώτη φορά, αλλά… έχει πλάκα. Σαν να είναι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Γιατί μπορεί ο περισσότερος κόσμος να γνωρίζει ότι την Παρασκευή το βράδυ ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βίρτους του Σέρτζιο Σκαριόλο, σήμερα όμως (κεντρική σάλα του ΣΕΦ, 17:30) η γυναικεία ομάδα υποδέχεται την αντίστοιχη ιταλική γυναικεία ομάδα.

Δεν έχει συμβεί στο παρελθόν, άντρες και γυναίκες να παίζουν ταυτόχρονα με τον ίδιο αντίπαλο, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει. Αυτό που μετρά είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να πετύχει την πρώτη του νίκη στην Ευρωλίγκα Γυναικών, μετά τέσσερις ανεπιτυχείς προσπάθειες. Και δεν ήταν κακός, απλά κάποιοι αντίπαλοι είναι πάνω από τις δυνατότητές του.

Όχι η Βίρτους. Η ιταλική ομάδα μετρά μόλις μία νίκη, είναι προτελευταία στον όμιλο, άρα ο Ολυμπιακός οφείλει να τα δώσει όλα, να διεκδικήσει αυτό, που βάσει εικόνας δικαιούται, καθώς το 0/4 είναι λίγο… παραπλανητικό.
Στο ΣΕΦ αξίζει να δείτε ένα φοβερό και τρομερό «ματς απ». Η Μέγκαν Γκούσταφσον κόντρα στη Σεγιέν Πάρκερ, σε μια μονομαχία βγαλμένη από το γυναικείο ΝΒΑ. κατά τα άλλα, την ακτινογραφία της Βίρτους είχε κάνει ο Μιχάλης Κυριακάκης (δείτε εδώ), ο οποίος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τον χώρο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: «Η πλευρά του Παναθηναϊκού προσπαθεί να δυναμιτίσει το κλίμα»

Πήρε θέση ο Ολυμπιακός μετά την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού. Ο Ολυμπιακός δεν άφησε ασχολί…