Κεντρική Γυναίκες Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βίρτους για να σπάσει το ρόδι

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βίρτους για να σπάσει το ρόδι

Ολυμπιακός Σταμάτη Σταμολάμπρου

Ο Ολυμπιακός μετά τη διακοπή λόγω των παραθύρων για τις εθνικές ομάδες, επιστρέφει στους αγώνες της Ευρωλίγκας, όπου για την πέμπτη αγωνιστική βρίσκει αντίπαλο στο ΣΕΦ τη Βίρτους Μπολόνια, δύο μέρες πριν συμβεί το ίδιο και στους άνδρες.

Πολύ κρίσιμος αγώνας για την ελληνική ομάδα, η οποία μέχρι σήμερα δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης και μαζί με τη Γαλλική Λάντ είναι οι μόνες με 0/4, σε αντίθεση με την Ελλάδα όπου συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Οι ερυθρόλευκες θα παρουσιαστούν χωρίς την τραυματισμένη Λετονή Στραουτμάνε, καθώς δεν έχει ανακοινωθεί προς ώρας αν θα αντικατασταθεί.

Ο κόουτς Ζίμπαρτς γνωρίζει την κρισιμοτητα του αγώνα και έχει ετοιμάσει την ομάδα για να πετύχει την πρώτη νίκη της και να κάνει μια νέα αρχή στην κορυφαία διοργάνωση τής Ευρώπης. Ελπίζουμε και ο κόσμος του Ολυμπιακού, που γέμισε το γήπεδο χθες με τον Παναθηναϊκό, να μην ξεχάσει τα κορίτσια στο πολύ δύσκολο έργο τους και να αισθανθούν και αυτές ότι παίζουν στην έδρα τους. Το δικαιούνται.

Από την άλλη μεριά η Ιταλική ομάδα έχει μια μόνο νίκη στο Πολκοβίτσε, ενώ έρχεται από ήττα στο πρωτάθλημα 76-72 από την Ραγκούσα της περσινής παίκτριας του Ολυμπιακού Βίτολα. Έχει σπουδαίες παίκτριες με κυριότερη τη Ζανταλασίνι. Έχει τρεις παίκτριες από τη Σκίο, των δικών μας κόουτς, όπου πέρυσι έκαναν εκεί μεγάλα πράγματα, τη Λετονή Λάκσα και τις Ιταλίδες Αντρέ, Ντελπιέρο. Την Κροάτισα γκαρντ Τζόκιτς και τη Γαλλίδα σέντερ Ρουπέρ της περσινής Μπουρζ, που θυμόμαστε κόντρα στον Ολυμπιακό στη φάση των 8, η οποία φέτος αγωνίστηκε στο WNBA.

Βίρτους Ολυμπιακός

Kαι μιας και είπαμε για το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η μονομαχία των δύο αντιπάλων σέντερ οι οποίες αγωνίζονται σε αυτό. Της καλύτερης παίκτριας του Ολυμπιακού Μέγκαν Γκούσταφσον κόντρα στη Σεγιέν Πάρκερ.

Ευρωλίγκα γυναικών

Τετάρτη 17:30 ένα σπουδαίο ματς στο ΣΕΦ και να ευχηθούμε στην ελληνική ομάδα να σπάσει το ρόδι και να φτάσει στη νίκη που είναι απόλυτα μέσα στις δυνατότητες της.

Καλή τύχη στον Ολυμπιακό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…