Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Ολυμπιακός – Βίρτους: Σαν… χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ολυμπιακός – Βίρτους: Σαν… χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ολυμπιακός

Αν ήμασταν λίγο πιο… βαθιά στον Δεκέμβριο, θα ήταν το απόλυτο «χριστουγεννιάτικο παιχνίδι». Ο Ολυμπιακός έρχεται από νίκη στο ντέρμπι «αιωνίων», η Βίρτους είναι ομάδα που δεν την υποτιμάς, αλλά δεν τη λες και φόβητρο. Αν δεν είχε κάνει τη νίκη στη Μαδρίτη, ίσως να ασχολούμασταν λιγότερο μαζί της.

Είναι από τα ματς, που μοιάζουν «η χαρά της επίθεσης». Ο Ολυμπιακός θα παίξει με λιγότερο άγχος, οι Ιταλοί δεν φημίζονται ότι κρατούν χαμηλά τον αντίπαλο, οπότε ο συνδυασμός αυτών των δύο καταστάσεων μας οδηγεί σε συμπεράσματα.

Ολυμπιακός – Βίρτους Προγνωστικά

Η αλήθεια είναι πως το κουπόνι στη Novibet μάς δυσκόλεψε. Δεν βρήκαμε σπουδαίες ευκαιρίες σε ομαδικό επίπεδο στο Ολυμπιακός – Βίρτους. Αν έπαιρνα κάτι θα ήμουν ανάμεσα στο Ολυμπιακός και Over 83,5, που προσφέρεται στο 1.90 απόδοση, ή με ανάλογο ρίσκο Ολυμπιακός & Over 159,5, που μας δίνει 2.40.

Υπάρχουν, όμως, κάποιες επιλογές σε ατομικό επίπεδο, που μου έκαναν «κλικ», παρότι μέχρι τώρα έχω αποφύγει να μπω σε αυτό το… παιχνίδι. Για παράδειγμα ο Αζάια Κάνααν, που ήταν καλός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κι ανεβαίνει αγωνιστικά και ψυχολογικά, μοιάζει να είναι εξαιρετική επιλογή.

Η επιλογή με το μικρότερο δυνατό ρίσκο και τη μεγαλύτερη απόδοση είναι το Over 1,5 τρίποντο (δίνει 2.85), καθώς ο Αμερικανός παίρνει ολοένα και περισσότερες προσπάθειες. Αυτό που θα πρότεινα, με μεγαλύτερο ρίσκο είναι αλήθεια, είναι να πετύχει για πρώτη φορά φέτος στην Ευρωλίγκα τρία τρίποντα. Αυτό (το Over 2,5) η Novibet το δίνει απλόχερα στο 6.90 και στα δικά μου μάτια χτυπά σαν λαμπάκι στο δέντρο.

Αν θέλουμε κι άλλη μια επιλογή, θεωρώντας ότι ο Φαλ δεν θα καταπονηθεί, λόγω του χρόνου που έπαιξε τη Δευτέρα, το Under 4,5 ριμπάουντ μας προσφέρεται στο 1.99 απόδοση κι ίσως είναι ευκαιρία.

Πηγή: FootballBet

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…