Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ντέρμπι από τα παλιά

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ντέρμπι από τα παλιά

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, μασκότ, Ευρωλίγκα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός κι οι στοιχηματικές μας προτάσεις.

Όποιος δεν αντιλαμβάνεται ότι το μπάσκετ είναι «ζωντανός οργανισμός», όπου από μέρα σε μέρα αλλάζουν τα δεδομένα, κινδυνεύει να χαθεί σε στερεότυπα και παγιωμένες αντιλήψεις, οι οποίες είναι επισφαλείς, ως προς την εξαγωγή συμπερασμάτων.

Σε απλά ελληνικά, ο Παναθηναϊκός ανεβαίνει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός πέφτει, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στην Κωνσταντινούπολη. Η άνοδος του Παναθηναϊκού οφείλεται ΚΑΙ στην απουσία του Γκριγκόνις, που -για την ώρα- βοήθησε να βρεθούν ρόλοι και φυσικά στην ευεργετική παρουσία του Μπέικον.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, στο δεύτερο ντέρμπι της σεζόν, μετά το πρώιμο αντάμωμα στο Super Cup. Έχει το άγχος του φαβορί, έχει το «πρέπει» για να μην χαθεί η νίκη του Άρη επί των «πρασίνων» στην πρεμιέρα.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Προγνωστικά

Πάμε να τα βάλουμε όλα αυτά σε τάξη, με αριθμούς. Πιστεύω ότι θα πάμε σε κλειστό ματς, που ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο, αλλά όχι με την άνεση, που δείχνουν στην υποδοχή του «αιώνιου» ντέρμπι οι στοιχηματικές.

Παίρνουμε το Παναθηναϊκός +10.50 από τη Novibet, που μας το δίνει με 1.85 απόδοση. Όπως επίσης με σχετική σιγουριά παίρνουμε και το Ολυμπιακός νίκη, με τους «ερυθρόλευκους» στο Under 82,5, το οποίο δίνει 2.10 απόδοση.

Στην ίδια λογική θα ζητήσουμε και το Ολυμπιακός Under 157,5, που μας δίνει τη μεγαλύτερη απόδοση (2.20) και μοιάζει να δένει με την αντίληψή μας για τον αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Πηγή: FootballBet

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…