Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας: Ο χορός της βροχής

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας: Ο χορός της βροχής

sloukas smith olympiacos alba

Αν κινηθείτε στο Μοναστηράκι και στους γύρω δρόμους, εκεί όπου υπάρχουν αρκετά μαγαζιά με… ιδιαίτερα πραγματάκια, ψάξτε να βρείτε το «ξύλο της βροχής». Είναι εξαιρετικό και μπορεί να μας βοηθήσει να γλιτώσουμε το… στοιχηματικό «ξύλο». Γιατί στο ματς Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας ελπίζουμε σε βροχή (τριπόντων).

Η αλήθεια είναι πως τα προτεινόμενα στοιχήματα δεν μας «έψησαν». Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, οι στοιχηματικές το γνωρίζουν και δεν θέλησαν να ντυθούν Αη Βασίληδες, προκειμένου να μας προσφέρουν υψηλές αποδόσεις. Μοιραία, κατευθυνθήκαμε σε άλλες επιλογές και κάπου εκεί πιστέψαμε ότι μπορεί να… βρέξει στο ΣΕΦ.

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας Προγνωστικά

Με ή χωρίς το… ραβδί της βροχής, θα κάνουμε τις δικές μας δεήσεις (αν χρειαστεί και τον χορό της βροχής θα χορέψουμε, σαν να είμαστε ινδιάνοι), για να ανοίξουν οι ουρανοί και να πέφτουν το ένα τρίποντο μετά το άλλο.

Αφήνουμε για το τέλος την καλύτερη -κατά την ταπεινή μας άποψη- ευκαιρία για το Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας. Ο Αζάια Κάνααν όχι μόνο είναι… ανεβασμένος, αλλά δείχνει να σταθεροποιείται. Κάπου εκεί στο Over 2,5 τρίποντα, η Novibet μας δίνει απόδοση 2.65. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα, που βγάζει ελεύθερα σουτ, οπότε με ελεγχόμενο ρίσκο το παίρνουμε.

Μας αρέσει, πάντα στη Novibet, κι η επιλογή του Κώστα Σλούκα για Over 1.5 τρίποντα, με 1.88 απόδοση. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού δεν είναι τόσο συνεπής φέτος, αλλά δύο περιφερειακά σουτ, μπορεί να τα πετύχει.

Πάμε και στο πιο ενδιαφέρον κι αποδοτικό ποντάριμα; Πάντα στην ίδια κατηγορία, ο Τόμας Ουόκαπ με Over 1.5 τρίποντα θα μας δώσει απόδοση 3.20. Να τα πάρουμε και να πάμε να διασκεδάσουμε (μέρες που είναι) στου… Θωμά το μαγαζί.

Πηγή: FootballBet

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…