Κεντρική Διεθνή Καμπάτσο: «Θα κάνω το καλύτερο για αυτή την ομάδα»

Καμπάτσο: «Θα κάνω το καλύτερο για αυτή την ομάδα»

Fk04kbuXgAEpWpf 1

Ενθουσιασμένος από τη στήριξη του κόσμου ο Καμπάτσο.

Χριστουγεννιάτικο ντεμπούτο πραγματοποίησε ο Φακούντο Καμπάτσο με τον Ερυθρό Αστέρα, καθώς η ομάδα του επικράτησε της Μπόρατς στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Αδριατικής Λίγκα.

Ο Αργεντινός άσος, σημείωσε 11 πόντους, 5 ασίστ και 3 ριμπάουντ, με τον ίδιο λίγο μετά το παιχνίδι να παραχωρεί δηλώσεις σχετικά με τη νίκη της ομάδα του, αλλά και τη πεποίθηση ότι θα κάνει το καλύτερο για να βοηθήσει τον Ερυθρό Αστέρα. Τέλος αναφέρθηκε και στο ματς με τους Καταλανούς, όπου και θα πραγματοποιήσει την πρώτη του συμμετοχή στη Euroleague με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων».

Οι δηλώσεις του:

Για την στήριξη του κόσμου: «Δεν το περίμενα, ήταν τρελό. Θα κάνω το καλύτερο για αυτή την ομάδα».

Για το παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα: «ελπίζω πως θα υπάρξει περισσότερος κόσμος. Είναι τρελό να βλέπεις σημαίες της Αργεντινής στο γήπεδο. Πρέπει να απολαύσουμε το παιχνίδι και να το απολαύσει ο κόσμος μαζί μας.

Τώρα έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι μπροστά μας, κόντρα στην Μπαρτσελόνα και ο κόσμος το ξέρει. Είναι τρελό που τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν σε 1,5 ώρα. Θ είναι χαοτικό. Δεν μπορώ να περιμένω. Αυτή η ενέργεια δίνει κίνητρο στην ομάδα και πρέπει να την χρησιμοποιήσουμε για να κερδίσουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θα δώσουμε το 100% στο επόμενο»

Στον τρόπο που διαχειρίστηκε η ομάδα του το παιχνίδι, στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Ολυμ…