Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Ευρωλίγκα: Νικήστε, νικήστε, νικήστε…

Ευρωλίγκα: Νικήστε, νικήστε, νικήστε…

Ολυμπιακός

Τα προγνωστικά μας για τους «αιώνιους» στην Ευρωλίγκα.

Όταν το μπασκετικό μας «θέλω» έρχεται να συναντήσει το στοιχηματικό όφελος, η χαρά μεγιστοποιείται. Αντίστοιχα, αν δεν συμβεί αυτό είναι να μας κλαίνε οι ρέγκες, αλλά θα κρατήσουμε θετική διάθεση και στάση απέναντι στα πρώτα ματς της διαβολοβδομάδας.

Δύσκολο έργο και για τους δύο εκπροσώπους μας, που παίζουν την ίδια μέρα κι αυτό δεν μας αρέσει, γιατί είπαμε: Το ένα βράδυ δεν ξέρουμε τι να πρωτοδούμε και το άλλο είναι σαν να πηγαίνουμε κινηματογράφο. Τέλος πάντων, πάμε στις προβλέψεις μας για τους «αιώνιους» στην Ευρωλίγκα.

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε Προγνωστικά

Εξ ορισμού δύσκολο παιχνίδι, το δυσκολότερο δεδομένου ότι η Φενέρμπαχτσε είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στην Ευρωλίγκα. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη μετρά 10/12 νίκες, δείχνοντας από νωρίς ότι στοχεύει στο φάιναλ φορ και θέλει το απόλυτο πλεονέκτημα. Δεν μας ξεγελά η ήττα στο τουρκικό πρωτάθλημα, από την Τουρκ Τέλεκομ, ίσως να λειτουργήσει θετικά για τον επικείμενο αγώνα στο ΣΕΦ.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός έδειξε κόντρα στη Βίρτους ότι είναι σε καλή κατάσταση. Ανεβαίνει ο Κάνααν (το πιστοποίησε κι απέναντι στον ΠΑΟΚ) κι αυτό ανοίγει το ροτέισον, δίνει περισσότερες λύσεις στον Μπαρτζώκα. Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν πως οι δύο ήττες στο ΣΕΦ είναι πολλές, αν θέλουν να πλασαριστούν στην πρώτη τετράδα και μια νίκη επί της Φενέρμπαχτσε θα έκανε… θόρυβο, προσφέροντας ταυτόχρονα ουσία.

Δύσκολο ματς, αλλά θα πιστέψουμε στον Ολυμπιακό. Για να νικήσει πρέπει να παίξει σεμιναριακού επιπέδου άμυνα, γι’ αυτό πάμε στη Novibet και βρίσκουμε το Ολυμπιακός & Under 164,5, το οποίο προσφέρεται στο 2.70. Κι επειδή πάντα ψάχνουμε το κάτι παραπάνω, θεωρώντας ότι οι διαιτητές θα σεβαστούν τα… βαριά ονόματα, παίρνουμε (με ρίσκο) το Τεχνική ποινή Under 0,5, που δίνει 2.80 για το Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε.

Βαλένθια – Παναθηναϊκός Προγνωστικά

Ο Παναθηναϊκός τρέχει σερί νικών κι η Βαλένθια είναι του ύψους ή του βάθους. Αν θέλει να κοιτάξει την 8άδα και να καλύψει μέρος του χαμένου εδάφους στην Ευρωλίγκα, πρέπει να κάνει εκτός έδρας νίκες. Οι «νυχτερίδες» προσφέρονται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι εύκολος αντίπαλος, το αντίθετο.

Παραμένουμε στη Novibet και θεωρούμε πως η απλή νίκη του Παναθηναϊκού στο 2.30 είναι καλό ποντάρισμα για το Βαλένθια – Παναθηναϊκός. Όποτε η Βαλένθια έμεινε κάτω από τους 80 πόντους ηττήθηκε, οπότε αυτό μπορεί να είναι μπούσουλας για τους «πράσινους». Αν η παρέα του Ράντονιτς τα καταφέρει, θα μας κάνει ευτυχισμένους, μιας και το Παναθηναϊκός & Under 159,5 προσφέρεται στο 4.05, το παίρνουμε και πάμε ταμείο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…