Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Basket League: Κινούμενη άμμος

Basket League: Κινούμενη άμμος

ΑΕΚ - Λαύριο, Basket League

Θα γίνουν αγώνες της Basket League; Εμείς, πάντως, δίνουμε προγνωστικά.

Είναι αλήθεια πως αυτή η αγωνιστική -η της Basket League– είναι στον… αέρα. Από την αποχή των Κριτών (κι άντε να δούμε αν και πόσα ματς θα γίνουν), μέχρι την αναβολή του αγώνα στη Ρόδο, υπάρχει μια γενικευμένη αναστάτωση στα προγνωστικά Basket League. Η αλήθεια είναι πως στοιχηματικά κι υπό κανονικές συνθήκες, πάλι μπερδεμένη θα ήταν η αγωνιστική.

Το πρόγραμμα έχει μια… δημιουργική ασάφεια, καθώς υπάρχουν αγώνες με ιδιαιτερότητες, που ενδέχεται να μας κάνουν να χαμογελάσουμε, ή να μας στείλουν αδιάβαστος. Ας πάμε να δούμε ένα προς ένα τα ματς της Basket League:

Λαύριο – Καρδίτσα Προγνωστικά

Κάτι η δεινή βαθμολογική θέση του Λαυρίου στην Basket League, κάτι η βαριά ήττα της Καρδίτσας από τον ΠΑΟΚ, που ανέδειξε όλες τις αδυναμίες των Θεσσαλών, μάς υποχρεώνουν να τοποθετήσουμε στη θέση του φαβορί τους γηπεδούχους.

Από τις προτάσεις της Stoiximan κρατάμε το Λαύριο και Under 152,5, που μας δίνει 2.85 απόδοση. Είναι λογικό, ως προς τον νικητή και το σκοράρισμα, οπότε το κρατάμε.

Προμηθέας – Απόλλων Προγνωστικά

Τοπικό ντέρμπι κι όπως όλα του είδους, έχει τις ιδιαιτερότητές του. Ο Προμηθέας είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, αλλά κι ο Απόλλωνας δεν θα συμβιβαστεί εύκολα με την ιδέα της ήττας. Αυτός ο συνδυασμός, μας οδηγεί σ’ ένα όχι και τόσο ανοιχτό παιχνίδι.

Παραμένουμε στη Stoiximan και διαλέξουμε το Προμηθέας και Under 155,5, το οποίο μας προσφέρεται στο 2.15 απόδοση. Εδώ που τα λέμε σε αυτού του είδους τους αγώνες της Basket League, πιο πιθανό είναι να μην πάει πολύ ψηλά το σκορ.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός Προγνωστικά

Έχουμε φαβορί (Ολυμπιακός), έχουμε και μια ομάδα, που δεν θέλει να χάνει, πόσο μάλλον στο γήπεδό της. Ίσως είναι η πιο δύσκολη έδρα, που θα κληθεί να σπάσει ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας της Basket League, αλλά δύσκολα θα πετάξει στα σκουπίδια τη νίκη στο ντέρμπι των «αιωνίων».

Για να νικήσει ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει άμυνα. Με αυτό στο μυαλό μας παίρνουμε το Ολυμπιακός και Under 162,5, που μας δίνει 2.00 απόδοση.

Ιωνικός – Άρης Προγνωστικά

Σε κάθε αγωνιστική, από επαγγελματική διαστροφή, θα παίρνουμε ένα (τουλάχιστον) ρίσκο. Αυτή τη φορά μάς κάνει «κλικ» ο Ιωνικός. Μπορεί να μετρά μόλις δύο νίκες στο πρωτάθλημα, αλλά αφενός τις έχει πετύχει στον «Πλάτωνα», αφετέρου έχει κερδίσει και τα δύο ματς με «πρέπει», που διαχειρίστηκε.

Αυτό, σε συνδυασμό ότι ο πολύ καλός φέτος Άρης δεν έχει τέτοιο βάθος, ώστε να αντιμετωπίζει κάθε ενδεχόμενη αναποδιά, μας οδηγεί στο Ιωνικός / Ιωνικός (Ημίχρονο / Τελικό) με 3.75 απόδοση. Είναι η αναμέτρηση της Basket League, που ρισκάρουμε περισσότερο από κάθε άλλη.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ Προγνωστικά

Έχει ρυθμό, έχει «δέσει», αλλά δεν έχει ξεπεράσει όλες τις… παιδικές ασθένειες ο Παναθηναϊκός. Ακόμα είναι σε στάδιο προσαρμογής κι οι όποιες απουσίες, κάνουν το έργο του Ράντονιτς πιο δύσκολο. Η ΑΕΚ θα παλέψει για το καλύτερο, γνωρίζοντας πως αφενός είναι το αουτσάιντερ, αφετέρου δεν έχει τίποτα να χάσει.

Αναμφίβολα ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, αλλά η κούραση βασικών παικτών (όπως ο Μπέικον), η επικείμενη διαβολοβδομάδα, θα υποχρεώσει τους «πράσινους» να πάνε σε πιο χαμηλό τέμπο. Γι’ αυτό θα πάρουμε (το πιστεύουμε περισσότερο από κάθε άλλο σημερινό μας ποντάρισμα) το Παναθηναϊκός και Under 155,5, το οποίο η Stoiximan μάς δίνει στα 2.05 στα προγνωστικά Basket League.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…