Κεντρική Αρθρογράφοι Κογκαλίδης Βαγγέλη σταμάτησέ τους, σου κάνουν κακό

Βαγγέλη σταμάτησέ τους, σου κάνουν κακό

Βαγγέλη Λιόλιο συγκράτησέ τους Συνέλευση

Συνεχίζουν να χειροκροτούν τον Βαγγέλη Λιόλιο οι δικοί του!

Ειλικρινά ΔΕΝ μπορώ να πιστέψω ότι ο πρόεδρος της ΕΟΚ καθοδηγεί (πόσο μάλλον να επιβάλει) τους συνεργάτες του, να τον υμνούν με κάθε ευκαιρία. Ένας άνθρωπος της οξυδέρκειας και του διαμετρήματος του Βαγγέλη Λιόλιου, έπρεπε να αντιλαμβάνεται ότι μόνο κακό του κάνουν.

Στο προηγούμενο ηλεκτρονικό περιοδικό της ΕΟΚ είχαμε την αποθέωση του Βαγγέλη Λιόλιου από τον Γιάννη Πεταλωτή. Άσχημη εικόνα, να βλέπεις στο EOK Magazine, μέλη της παράταξης του νυν προέδρου, να εξάρουν το έργο του. Αφήστε ρε παιδιά να το κάνουν άλλοι, άλλωστε τόσος κόσμος πληρώνεται από την Ομοσπονδία για να προσφέρει τις δημοσιογραφικές του υπηρεσίες, κάποιος θα αντιλήφθηκε το μεγαλειώδες έργο. Μας είχε ενοχλήσει και το γράψαμε (δείτε εδώ).

Βαγγέλη, να σε προστατέψω θέλω

Μπορεί να θεωρεί ότι του χαλάμε τη μανέστρα, αλλά αν το καταλάβει θα εκτιμήσει τη δουλειά μας. Γιατί, εντέλει, είμαστε από τους λίγους που προσπαθούμε να τον προστατεύσουμε. Μιλώντας με όρους θρησκευτικής προσέγγισης, που αρέσουν στον Βαγγέλη Λιόλιο «το πολύ το κυρ ελέησον, το βαριέται κι ο παπάς» πρόεδρε.

Θα τον αδικούσαμε, αν ήταν ο Πεταλωτής, που το… παράκανε. Έρχεται, όμως, στο νέο τεύχος του EOK Magazine (δείτε εδώ) ο Λάμπρος Τάκης, για να συνεχίσει το αυτοχειροκρότημα.

«Μετά τις περσινές εκλογές στην Ελληνική Ομοσπονδία και την ανάληψη της ευθύνης από έναν τέτοιο παράγοντα, που ξεκίνησε από τη μικρή συνοικιακή ομάδα και την ανέδειξε σε κάτι πολύ μεγάλο, τέθηκαν οι βάσεις για τη στήριξη όλων αυτών των «ρομαντικών» ανθρώπων, ούτως ώστε να συνεχίσουν πάνω σε ουσιαστικές πλέον βάσεις το έργο τους».

Σύμφωνα με τον εκ Θεσσαλονίκης προερχόμενο παράγοντα, οι «ρομαντικοί» συνεχίζουν το έργο τους επειδή βρέθηκε στον δρόμο τους ο Λιόλιος, διαφορετικά θα το είχαν ρίξει στο πλέξιμο, ή θα είχαν πέσει σε κατάθλιψη και θα έτρωγαν τα λεφτά τους όχι στο μπάσκετ, αλλά στους ψυχολόγους. Έτσι το μεταφράζω…

Τον νου σας ρεμάλια, στηρίξτε τον Βαγγέλη

Το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ εξηγεί πως «η αμεσότητα της επικοινωνίας από το πιο μικρό σωματείο της επικρατείας, η στήριξη τους στην ανάπτυξη του αθλήματος, παρόλο που κοντόφθαλμα κατακρίνεται από πολλούς, γιατί το μεσοπρόθεσμο θεωρείται αδύνατο, εν τούτοις θα καρπίσει μέσα από την οργάνωση και του ταμείου αλληλοβοήθειας και όλων των υπολοίπων υποστηρικτικών μέτρων που η νέα διοίκηση υποσχέθηκε».

Καταλάβατε κοντόφθαλμα ρεμάλια, που τολμάτε να κατακρίνετε το έργο, επειδή απλά δεν μπορείτε να αντιληφθείτε ότι το μεσοπρόθεσμο είναι που θα σας σώσει; Τον νου σας ρεμάλια, στηρίξτε τον Βαγγέλη. Κι αν δεν το καταλάβατε, έχει και συνέχεια:

«Αν όλοι ενσκήψουν ειλικρινά και βοηθήσουν, ξεπερνώντας τις ματαιοδοξίες και τις μικρότητες και δουν πραγματικά ότι η νέα διοίκηση δεν ήρθε για την εξουσία, αλλά για τη δημιουργία και μόνο, το ελληνικό μπάσκετ μέσα από τους υγιείς παράγοντες θα μεγαλουργήσει και πάλι!».

Τι δεν βλέπετε βρε ματαιόδοξοι; Πώς ζείτε στη μικρότητα της ύπαρξής σας και δεν αντιλαμβάνεστε πόσο τυχεροί είσαστε, που άνθρωποι σαν τον Βαγγέλη Λιόλιο ασχολήθηκαν μαζί σας μειράκια; Ποταπά ανθρωπάκια, που ενοχλείτε τους υγιείς παράγοντες, σας σιχαίνομαι, που θα έλεγαν και στα στρουμφάκια.

Αλήθεια τώρα, Βαγγέλη Λιόλιο, χαίρεσαι με αυτά που διαβάζεις; Επειδή έρχεται και το επόμενο (εορταστικό, λόγω Χριστουγέννων) τεύχος κι επειδή όλα αυτά είναι μικρά για να αναδείξουν το μεγαλείο της νέας διοίκησης, θα κάνω την πρόταση, που κανείς δεν σκέφτηκε (όλα εγώ πχια;):

Να φιλοτεχνηθεί και να τοποθετηθεί έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας ένα άγαλμα, ωσάν αυτό της φωτογραφίας. Ενδεχομένως να είναι υπερβολή το δάφνινο στεφάνι, αλλά μπορούμε να το προσαρμόσουμε στη σύγχρονη πραγματικότητα. Δεν υπάρχει μωρέ ένας καλλιτέχνης, να αποτυπώσει το μεγαλείο του ανδρός; Τι κάθεστε μωρέ; Πιάστε το καλέμι.

Αντί επιλόγου: Βαγγέλη μάζεψέ τους. Είναι κρίμα για σένα. Είσαι πολύ σοβαρός άνθρωπος, έχεις σπουδαίο θεσμικό ρόλο, για να δέχεσαι τέτοιου είδους κολακείες. Στην τελική, άσε να τα πουν οι άλλοι, δεν χρειάζεται να τα λένε οι δικοί σου. Κακό σου κάνουν, κατάλαβέ το.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Κογκαλίδης

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο στη Βαρκελώνη

Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο έφυγε για Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη. Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για …