Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Παναθηναϊκός: Υποχρεωτική συνέχεια και συνέπεια

Παναθηναϊκός: Υποχρεωτική συνέχεια και συνέπεια

Παναθηναϊκός, Ουίλιαμς

Νικά ο Παναθηναϊκός και χαιρόμαστε όλοι.

Πέρασε από 40 κύματα για να νικήσει τη Βίρτους Μπολόνια. Δεν νίκησε και την γκρίνια, δεν διέλυσε την αμφιβολία, όμως ο Παναθηναϊκός (κυρίως ο Ράντονιτς) πήρε… παράταση. Όχι και ψήφο εμπιστοσύνης. Πολλά είναι αυτά που πρέπει να διορθωθούν και στις δύο πλευρές του παρκέ κι απ’ ότι φάνηκε -στις αποδοκιμασίες στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου- η υπομονή του κόσμου εξαντλείται.

Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη ομάδα από αυτό που δείχνει. Το γιατί δεν βγάζει την ποιότητά του στο παρκέ, γιατί κατά διαστήματα χάνεται στην άμυνα, γιατί είναι στατικός στο μπροστά μέρος του παρκέ, πρέπει να το βρει το προπονητικό επιτελείο.

Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν Προγνωστικά

Η Βιλερμπάν είναι ομάδα, που αν την κρατήσεις κάτω από τους 80 πόντους χάνει. Μόνο μία φορά νίκησε, με -80 στην επίθεση, άρα είναι ξεκάθαρος ο στόχος των «πράσινων». Ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες να περιορίσουν τη δημιουργία του ΝτεΚολό, ο οποίος είναι καθοριστικός για το επιθετικό παιχνίδι των Γάλλων.

Ποντάρουμε στην ανάγκη για συνέχεια και στη συνέπεια, που για την ώρα είναι άγνωστη λέξη, αλλά που οφείλει να δείξει ο Παναθηναϊκός. Πάμε στη Novibet και βρίσκουμε το Παναθηναϊκός & Under 159,5, που μας δίνει 2.35 απόδοση για το Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν.

Έχουμε άλλες δύο (λογικές) επιλογές: Το Παναθηναϊκός / Παναθηναϊκός (ημίχρονο / τελικό) με 1.83 απόδοση στην κανονική διάρκεια. Είναι αν μη τι άλλο σπάνιο, να πάνε δύο συνεχόμενα ματς στην παράταση. Παίρνουμε και το Under 75,5 για τη Βιλερμπάν, που επίσης προσφέρεται στο 1.83 και περιμένουμε να δούμε τους «πράσινους» να παίζουν βάσει των δυνατοτήτων τους.

Πηγή: FootballBet

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…