Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός: Οργή για τη διαιτησία

Παναθηναϊκός: Οργή για τη διαιτησία

Παναθηναϊκός

Αποφασισμένοι στον Παναθηναϊκό να διεκδικήσουν το δίκιο τους.

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση των διαιτητών, να μην καταλογιστεί φάουλ υπέρ του Μπέικον τη στιγμή που το σκορ ήταν 78-84 στο 3:43’ της τέταρτης περιόδου και την ίδια στιγμή να χρεωθεί με τεχνική ποινή ο Ντέγιαν Ράντονιτς.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας Δημήτρη Κοντού, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, έκανε γνωστό πως είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει με κάθε νόμιμο τρόπο τη δικαίωσή της για τα διαιτητικά λάθη στο ματς με την Παρτιζάν.

«Όσοι είδαν το παιχνίδι σήμερα έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους. Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος, το είδαμε. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε αυτά που λέμε. Ο Παναθηναϊκός θα κάνει ό,τι μπορεί μέσα στα όρια της νομιμότητας για να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση η οποία δυστυχώς μας ακολουθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό. Όμως νομίζω ότι σήμερα όλοι είδαμε τι έγινε.

Επαναλαμβάνω ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό από αύριο το πρωί, από σήμερα το βράδυ για να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση. Ο κόσμος ειναι εξοργισμένος, το είδατε από μόνοι σας. Και το κυριότερο είναι ότι θα μείνουμε ενωμένοι για να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση», είπε ο Δημήτρης Κοντός στην κάμερα της NOVA.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στο F4

Ο ΕΣΑΚΕ συνεχάρη τον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στο F4 Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σε Fina…