Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Ολυμπιακός: Της χαλάει το μυαλό και… μας φτιάχνει

Ολυμπιακός: Της χαλάει το μυαλό και… μας φτιάχνει

Σε σωστό δρόμο ο Ολυμπιακός

Στο πρώτο must win παιχνίδι της σεζόν, ο Ολυμπιακός απέτυχε. Η τέλεια αυτοκτονία, παιχνίδι με απαράμιλλη αφέλεια και πράγματα, που γίνονται μια φορά τον χρόνο. Υπάρχει περίπτωση να χάσει ξανά δύο βολές ο Σλούκας στο τελευταίο λεπτό, να κάνει λάθος πάσα ο Βεζένκοφ και μετά ανόητο φάουλ σε προσπάθεια του αντιπάλου για τρίποντο. Μάλλον όχι, αλλά το κοντέρ έγραψε…

Ολυμπιακός – Παρτιζάν Προγνωστικά

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Παρτιζάν κι ενδεχόμενη ήττα (τρίτη σερί εντός έδρας στη διοργάνωση) σημαίνει εκτροχιασμό κι ακύρωση όσων έκανε στις πρώτες τέσσερις δύσκολες αγωνιστικές. Απίθανο; Όχι. Δύσκολο κι αυτό το βλέπουμε κι οι εταιρίες, που δίνουν τον Ολυμπιακό ως απόλυτο φαβορί.

Σύμμαχος της ομάδας του Μπαρτζώκα είναι το μικρό ρόστερ του Ομπράντοβιτς, οι χτυπητές απουσίες. Θεωρούμε δεδομένο ότι οι «κόκκινοι» θα ξεκινήσουν από την άμυνα, γι’ αυτό και μας κάνει «κλικ» το Ολυμπιακός & under 161.5 για το Ολυμπιακός – Παρτιζάν, που δίνει 2.30 απόδοση στη Novibet.

Αυτό, πάντως, που με ιντριγκάρει είναι το Παρτιζάν +10.5 & under 165.5, που μας δίνει 3.05. Κάτι το άγχος, κάτι η μαεστρία του Ομπράντοβιτς, κάτι το γεγονός ότι (με εξαίρεση την πρεμιέρα) οι Σέρβοι δύσκολα χάνουν και πάντα βρίσκουν τρόπο να οδηγούνται σε «κλειστά ματς», κάνει το +10.5 μαξιλαράκι στοιχηματικής ασφάλειας. Κι εδώ το under μοιάζει πιο πιθανό, η απόδοση είναι μεγαλύτερη.

Για το τέλος κρατήσαμε το αντιαθλητικό φάουλ, όπου το over 0.5 δίνει 1.70. Η Παρτιζάν έχει αρκετούς… άτσαλους παίκτες, θα υπάρχει πάθος κι ένταση, οπότε γιατί να το αγνοήσουμε;

Πηγή: FootballΒet

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…