Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Ολυμπιακός: Επιστροφή στην κανονικότητα

Ολυμπιακός: Επιστροφή στην κανονικότητα

Σάσα Βεζένκοφ, Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει (στο ΣΕΦ και στις νίκες).

Όταν ο Σάσα Βεζένκοφ πέτυχε το τρίποντο κι έστειλε τον Ολυμπιακό στ’ αποδυτήρια με +2 πόντους, πίστεψα ότι μας χαμογελά η τύχη και πως θα μπορούσαμε να θριαμβεύσουμε στοιχηματικά. Μέχρι και το τρίτο δεκάλεπτο όλοι οι οιωνοί ήταν υπέρ μας, αλλά η κατάρρευση των «ερυθρολεύκων» στην τέταρτη περίοδο ήταν καταστροφική.

Συμβαίνουν αυτά, αλλά η… κανονικότητα θέλει την άμυνα να είναι σημείο αναφοράς για τον Μπαρτζώκα και τους παίκτες του. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άλμπα και θέλει να επιστρέψει στις νίκες και μαζί να επιστρέψουμε κι εμείς στην κανονικότητα. Είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, οπότε πάμε με αυτό ως βάση να «χτίσουμε» το ποντάρισμά μας.

Ολυμπιακός – Άλμπα Προγνωστικά

Δεν περιμέναμε να έχουμε υψηλή απόδοση ποντάροντας ότι ο Ολυμπιακός θα νικήσει τη γερμανική ομάδα. Πάμε να κάνουμε συνδυαστικές σκέψεις, όπως για παράδειγμα ότι η «ερυθρόλευκη» άμυνα θα κρατήσει χαμηλά την Άλμπα. Στη Novibet το Under 74,5 των φιλοξενούμενων δίνει 1.97 απόδοση.

Αν το πιστέψουμε αυτό, μπαίνουμε και στο ακόμα καλύτερο στοιχηματικά Ολυμπιακός & Under 161,5. Αυτό μας δίνει 2.25 απόδοση κι είναι ό,τι καλύτερο βρήκα, χωρίς να ανεβάσουμε ψηλά το ρίσκο.

Αντί επιλόγου: Πάντα μετά από ήττες υπάρχει ένταση. Παίκτες πέφτουν για να εκμαιεύσουν το φάουλ, οπότε μία τεχνική ποινή μπορεί να μας δώσει 2.25 για το Ολυμπιακός – Άλμπα Βερολίνου. Γιατί όχι;

Πηγή: FootballBet

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…