Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Basket League προγνωστικά: Safe και… πατημένοι για Λαύριο

Basket League προγνωστικά: Safe και… πατημένοι για Λαύριο

Προμηθέας - Ιωνικός, προγνωστικά

Τα προγνωστικά μας για το… ελληνικό τριήμερο.

Τι είναι το στοίχημα αν δεν ρισκάρεις; Βεβαίως και δεν θα πάμε σε τρελές επιλογές, γιατί δεν έχουμε αυτό το δικαίωμα. Μπορούμε, όμως, να πάρουμε ένα ρίσκο, σε μια αγωνιστική, που πάμε περισσότερο σε ασφαλείς σκέψεις και προβλέψεις. Ένα ρίσκο, που όμως αξίζει τον κόπο. Πάμε να δούμε πώς θα διαχειριστούμε αυτό το τριήμερο στα προγνωστικά Basket League.

Λαύριο – Περιστέρι προγνωστικά

Είναι ο αγώνας που αν μας βγει το ρίσκο έχει μεγάλη απόδοση. Περιμένουμε πάντα ένα ξέσπασμα από το Λαύριο. Δεν μπορεί, ακόμα και με την εικόνα που δείχνει ως τώρα στο πρωτάθλημα, να μην μπει στην εξίσωση.

Το Περιστέρι είναι το φαβορί, αλλά θεωρώ υπερβολή τον αέρα των 10 πόντων, τη στιγμή που το Λαύριο παίζει τη… ζωή του και δη στην έδρα του. Πάω με κλειστά μάτια στο χάντικαπ Λαύριο +9.5, που μας δίνει 1.85 απόδοση και ετοιμάζομαι για το μεγάλο ρίσκο. O συνδυασμός Λαύριο και Under 160.5 προσφέρεται με 7.70 απόδοση από τη Stoiximan. Ε, ναι ρε φίλε, αξίζει να το ρισκάρουμε.

Άρης – Καρδίτσα προγνωστικά

Είναι αρκετά καλός κι αρκετά σοβαρός ο Άρης για να χάσει. Τα Τρίκαλα έχουν τον ενθουσιασμό των πρωτοεμφανιζόμενων, αλλά για την ώρα δεν τους δικαιώνουν τα αποτελέσματα, σε βαθμό αμφισβήτησης της ανωτερότητας των «κίτρινων».

Από την άλλη είναι ματς, που τα φαβορί δεν παρουσιάζουν υψηλά ποσοστά συγκέντρωσης, οπότε πάμε στο Άρης / Άρης (Ημίχρονο / τελικό) για να πάρουμε 1.53 απόδοση και -πάντα στη Stoiximan– «βλέπουμε» Άρης και Under 151.5, που μας δίνει 2.40 απόδοση.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ προγνωστικά

Εντάξει, φαντάζομαι κανείς δεν ποντάρει σε νίκη του ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί, αλλά θεωρώ στοιχηματική ευκαιρία το ΠΑΟΚ +15.5, που μας προσφέρεται με 1.98 απόδοση. Ο Λυκογιάννης έχει φτιάξει συμπαγή ομάδα, που θαρρώ δεν θα διαλυθεί. Αφήστε που οι «πράσινοι» προέρχονται από διαβολοβδομάδα και κάπου πρέπει να συντηρήσουν δυνάμεις.

Με αυτά που προαναφέραμε, θαρρώ πως κανείς δεν θα θελήσει να πάει σε υψηλό αγωνιστικό τέμπο. Αυτό μας οδηγεί σε ένα Παναθηναϊκός και Under 160.5, που δίνει 1.98. Είναι λογικό, ελεγχόμενο και θα το πάρουμε.

Ιωνικός – Απόλλων Πατρών προγνωστικά

Ντέρμπι ομάδων με κοινό προσανατολισμό και στόχο τη σωτηρία. Ο Ιωνικός, αν και καλύτερος απ’ ότι περιμέναμε, έχει μια νίκη (στην πρεμιέρα επί του Κολοσσού), αλλά έβγαλε πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Ο Απόλλωνας δεν βγάζει ξεκάθαρη εικόνα, οπότε πάμε να στηριχθούμε στην έδρα και στην ανάγκη.

Ιωνικός και Under 152.5 μας δίνει 3.05 από τη Stoiximan. Επίσης το Ιωνικός / Ιωνικός (Ημίχρονο / Τελικό) προσφέρεται στο 1.98. Περιμένουμε κλειστό ματς, που θα κυριαρχήσουν η νευρικότητα (άρα χαμηλό σκορ) κι οι γηπεδούχοι.

Προμηθέας – Ολυμπιακός προγνωστικά

Ξεκάθαρο το φαβορί, αλλά ο Προμηθέας είναι (στη θεωρία) μια από τις τρεις – τέσσερις δύσκολες έδρες, που πρέπει να σπάσουν οι «ερυθρόλευκοι». Αυτό το Προμηθέας +16.5, που δίνει 1.90 αναβοσβήνει στο… ταμπλό, σαν τα φωτάκια στα χριστουγεννιάτικα δέντρα. Φωνάζει «παίξε με».

Επίσης, για αγώνα που έρχεται ύστερα από διαβολοβδομάδα και πριν από το εξαιρετικά απαιτητικό βράδυ στην Κωνσταντινούπολη, το Ολυμπιακός και Under 163.5, που δίνει 1.98, ακουμπά στη λογική.

Κολοσσός – ΑΕΚ προγνωστικά

Όσοι θυμούνται στην τηλεόραση «το θρίλερ της Δευτέρας», ας κάνουν μια γενική αίματος, η ηλικία το απαιτεί. Στη Ρόδο, πάντως, δεν περιμένουμε θρίλερ. Οι γηπεδούχοι ψάχνονται, αλλά ακόμα δεν έχουν δείξει ότι μπορούν να κερδίσουν την ΑΕΚ. Δεν είναι απίθανο, αλλά δεν είναι η κυρίαρχη σκέψη, όσων παρακολουθούν τη φετινή Basket League.

Θα εμπιστευτούμε την «Ένωση», ξεκινώντας από το ΑΕΚ / ΑΕΚ (Ημίχρονο / Τελικό), που είναι στο 2.25 (καθόλου άσχημα) στη Stoiximan κι επικουρικά θα πάρουμε το ΑΕΚ -2.5, που δίνει 1.98.

Διαλέξτε και παίξτε ό,τι σας κάνει κλικ από τα προγνωστικά Basket League.

Πηγή: Kingbet

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…