Κεντρική Ελλάδα ΟΣΕΚΑ Ο Λευτέρης Αυγενάκης δίπλα στην ΟΣΕΚΑ

Ο Λευτέρης Αυγενάκης δίπλα στην ΟΣΕΚΑ

ΟΣΕΚΑ

Η σχέση της ΟΣΕΚΑ με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη έχει «χτιστεί» στο πέρασμα των ετών και η εκτίμηση και ο σεβασμός είναι αμοιβαίος. Η στήριξη που παρέχει ο Υφυπουργός Αθλητισμού, στην ΟΣΕΚΑ είναι απαραίτητη, προκειμένου να προωθηθούν οι ενέργειες της διοίκησης της Ομοσπονδίας. Σε αυτό το πλαίσιο ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΑ, Χάρης Περδίκης και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, Χρήστος Καλούδης, είχαν μία ακόμα συνάντηση με τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Η ανακοίνωση της ΟΣΕΚΑ

«Στο πλαίσιο των επαφών μας με την ηγεσία υπουργείων, προκειμένου για την προώθηση των ενεργειών της ΟΣΕΚΑ, δεν θα μπορούσε να λείψει ένας άνθρωπος, ο οποίος από την αρχή βρίσκεται στο πλάι μας. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης βρίσκεται στο πλευρό μας από την πρώτη στιγμή, γνωρίζει όλα τα θέματα του χώρου μας και έχει δώσει ως τώρα καθοριστικές λύσεις.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Περδίκης, και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, Χρήστος Καλούδης, είδαν τον Υφυπουργό Αθλητισμού και συζήτησαν μαζί του για τις επόμενες δράσεις, καταστρώνοντας από κοινού ένα σχέδιο ανάπτυξης των πρωταθλημάτων και κυρίως της Εθνικής ομάδας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΟΣΕΚΑ

Δειτε επισης

Επιστρέφει στα παρκέ ο Μπάνε Πρέλεβιτς

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς φορά ξανά τα… αθλητικά του. Απίστευτο αλλά πέρα για πέρα αληθινό. Άλλωστ…