Κεντρική Ασίστ Αριστείδης ο Δίκαιος ΚΕΔ: Ο κόσμος το έχει τούμπανο…

ΚΕΔ: Ο κόσμος το έχει τούμπανο…

Η… κρυφή ΚΕΔ

Η κρυφή ΚΕΔ της ΕΟΚ, που όλοι γνωρίζουν!

Ιστορικά ο Αριστείδης ήταν από τα σημαντικότερα πρόσωπα. Σοφός δεν ήταν, αλλά έξυπνος άνθρωπος. Τόσο όσο να γνωρίζει ότι δεν βάζουμε το κάρο μπροστά από τα άλογα. Για να το φέρω στις μέρες μας, πρώτα ανακοινώνεις την ΚΕΔ και μετά συνεδριάζει. Πρώτα την ανακοινώνεις επίσημα και μετά στέλνουμε τα… συχαρίκια.

Η ΕΟΚ τα κάνει όλα ανάποδα. Κι έτσι έχουμε το φαινόμενο να μπαίνουν (και καλά κάνουν) στον… «τοίχο» του Τόμι Σχινά, να του λένε συγχαρητήρια, μπράβο, εκείνος να έχει κάνει ανάρτηση που λέει (χωρίς να λέει) ότι μπήκε στην ΚΕΔ, αλλά επισήμως η Κεντρική Επιτροπή να είναι τριμελής, με δύο παρατύπως και παρανόμως ορισμένα από την Ομοσπονδία μέλη.

Όπως επίσης έχουμε τον Νίκο Πιτσίλκα να διοικεί το μπάσκετ, δίχως να έχει επισήμως αρμοδιότητα. Ωραίο, και για την ΕΟΚ, και για την ΚΕΔ, και για το μέγεθος του Πιτσίλκα. Να διοικεί, μέσω διαρροών, να ορίζει, αλλά να μην έχει οριστεί, να μην έχει ξεκάθαρο ρόλο.

Ενδεχομένως από εβδομάδα να ανακοινωθεί η νέα ΚΕΔ. Ούτε τυρί μακράς ωρίμανσης να ήταν. Αφήστε που θα μας εκπλήξει το γεγονός ότι τα ονόματα που γράφονται δεξιά κι αριστερά, θα ανακοινωθούν επίσημα. Σαν να βγάζεις επί μήνες φωτογραφία με την κοιλιά τούρλα και μετά να ανακοινώνεις «είμαι έγκυος». Σώπα, δεν το είχε καταλάβει κανείς.

Η ΚΕΔ των… τριπλών μεροκάματων

Ελπίζουμε η νέα ΚΕΔ, να διορθώσει τα λάθη της… παλιάς. Πλάκα μάς κάνουν, πλάκα κάνουμε. Σε κάθε περίπτωση, φροντίστε κάποια στιγμή να σταματήσετε να προκαλείτε. Γιατί δεν μπορεί μετά τον Νάστο, που το περασμένο Σαββατοκύριακο σφύριξε τρία ματς, να εμφανίζεται αυτό το ΣουΚου η Ασημακάκη, η οποία παίζει δύο αγώνες στη Λευκάδα (άντε αυτό να το καταλάβω) κι ένα στο Καναλάκι.

Η «νέα ΚΕΔ» ας δώσει σε κάποιο από τα «παιδιά» της τέσσερα ματς σε δύο μέρες, να σπάσει και το ρεκόρ, να έχει ενδιαφέρον το πράγμα. Έτσι για να δούμε αν υπάρχει διαιτητής, ο οποίος να μπορεί να διευθύνει πέντε αγώνες, έξι, μέχρι να χτυπήσουμε το ρεκόρ Γκίνες και να βάλουμε έναν (εγώ προτείνω τον Κορομηλά) να σφυρίζει επί 24 ώρες ασταμάτητα.

Επιβραβεύεται η περιορισμένη ακοή

Μια κι αναφέρθηκα στον Ηλία Κορομηλά, η ΚΕΔ τον επιβράβευσε, για το γεγονός ότι δεν άκουσε το εμετικό σύνθημα στην Πυλαία. Τον έβαλε στο ντέρμπι της αγωνιστικής κι εδώ δηλώνω δημόσια πως: Ο Αριστείδης, σε περίπτωση διακοπής αγώνα για υβριστικό σύνθημα σε βάρος διαιτητή ή της οικογένειάς του, θα γράψει 1.000 φορές το σύνθημα. Έτσι για να το εμπεδώσουμε. Αφήστε που αν το κάνω, θα τιμηθώ από την ΚΕΔ. Τι όχι;

Έχω εμπιστοσύνη και στον Σχινά, και στον Κουκουλεκίδη. Τους τιμώ, χρόνια τώρα. Ελπίζω ότι δεν θα αλλοιωθούν, μπαίνοντας στην ΚΕΔ, γιατί διαφορετικά θα τους πάρει και θα τους σηκώσει. Κι αν για άλλους που δεν εκτιμούσα έγραφα μία, γι’ αυτούς θα γράψω 100 φορές χειρότερα. Γιατί έτσι αντιλαμβάνεται την «εκτίμηση» ο
Αριστείδης ο Δίκαιος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αριστείδης ο Δίκαιος
Περισσότερα σε Αριστείδης ο Δίκαιος

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…