Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Εύκολα ματς, δύσκολες προβλέψεις

Εύκολα ματς, δύσκολες προβλέψεις

Οι προβλέψεις μας για το Σαββατοκύριακο

Οι προβλέψεις μας για την Basket League.

Η κατάρα ενός ανθρώπου που επιχειρεί να αναλύσει τα ματς μιας αγωνιστικής και να προτείνει σημεία στο στοίχημα, είναι να υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί. Μειώνεται η απόδοση αν πας με ασφάλεια, μεγαλώνει το ρίσκο, αν αναζητήσεις υψηλό αντίκρισμα στο ποντάρισμα. Αλλά, γι’ αυτό είμαστε εδώ, για τα… δύσκολα. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά Basket League.

ΑΕΚ – ΑΡΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Η ΑΕΚ βρίσκεται, μαζί με τον Ολυμπιακό, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 3/3. Από την άλλη ο Άρης, με εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα, έχει κάνει την (ως τώρα) νίκη του πρωταθλήματος (επί του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα). Ανταγωνιστικός, αλλά όχι σ’ όλη τη διάρκεια κόντρα σε ΠΑΟΚ (εκτός) κι Ολυμπιακό (εντός).

Η ΑΕΚ είναι το απόλυτο φαβορί, γι’ αυτό κι η απόδοση δεν είναι τέτοια, που να αξίζει να ασχοληθούμε. Αν, όμως, θεωρήσουμε σύμμαχο τη διαδρομή των δύο ομάδων ως τώρα, θα διαπιστώσουμε ότι η ΑΕΚ είναι σταθερά στους 80 πόντους, αλλά ο Άρης με το ζόρι φτάνει στους 70. Αυτός ο συνδυασμός, συν την κούραση των γηπεδούχων από το ευρωπαϊκό μεσοβδόμαδο ματς, μας οδηγεί στο να ποντάρουμε σε νίκη της ΑΕΚ και under 153.5, που μας δίνουν 2.40 στο κουπόνι της Stoiximan.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Έναν αγώνα έχει δώσει στην έδρα του ο Απόλλωνας και νίκησε (την Καρδίτσα στην παράταση). Ανάσα για την ομάδα του Βετούλα, που όμως δεν πείθει ότι μπορεί να νικήσει το Περιστέρι. Μοιάζει να υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, παρότι οι δύο ομάδες έχουν το ίδιο ρεκόρ (1 νίκη – 2 ήττες).

Το Περιστέρι, λόγω ρόστερ και εικόνας, είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Επίσης, για την ώρα, χάνει κερδίζει τους 80 πόντους τούς έχει στο τσεπάκι. Αντίθετα, οι Πατρινοί είδαν μια φορά ως τώρα το «7» να μπαίνει μπροστά στο σκοράρισμά τους και αυτό σε 45 λεπτά αγώνα. Αν θέλουμε να μετατρέψουμε σε ποντάρισμα όσα περιγράψαμε, θα πάμε πάλι με τη Stoiximan και θα κάνουμε κλικ στο νίκη Περιστερίου και under 155.5, το οποίο προσφέρεται στο 2.52 στα προγνωστικά Basket League.

ΠΑΟΚ – ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Μετά την ήττα στην πρεμιέρα (έχασε το ματς μέσα από τα χέρια του) στο Περιστέρι, ο ΠΑΟΚ έχει βρει ρυθμό, μετρά 2/2 με Άρη και Λαύριο (εκτός) και ο αγώνας με τον Ιωνικό προσφέρεται για εύκολο απόγευμα και άλλη μια νίκη στο σακούλι. Αν, μάλιστα, συνυπολογίσουμε ότι οι Νικαιώτες έχουν αμφίβολο τον Καπελάν, θα κοιτάξουμε μόνο ό,τι αφορά στη νίκη του «Δικεφάλου».

Στο κουπόνι της Stoiximan έχουμε αρκετά, που μας… ψήνουν να ποντάρουμε. Για παράδειγμα το ΠΑΟΚ με χάντικαπ -9.5 πόντους μας δίνει 1.90, το ΠΑΟΚ και over 157.5 μας δίνει 1.93 και το ΠΑΟΚ/ΠΑΟΚ (ημίχρονο / τελικό) 1.44. Τα βλέπω και τα τρία.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Από τα παιχνίδια, που λες (με σχετική ασφάλεια), «γνωρίζω τον νικητή». Ο Παναθηναϊκός με τη μετριότατη (ως κακή) για την ώρα παρουσία στην Ευρώπη και το ξεκίνημα με ήττα από τον Άρη, είναι υποχρεωμένος να κυνηγά κάθε ματς, ως… εξιλέωση, ψυχοθεραπεία και ταυτόχρονα τρόπο για να διασκεδάζει τις εντυπώσεις. Συν του ότι κάθε παίκτης θέλει να δείχνει ότι δικαίως βρίσκεται στο «πράσινο» ρόστερ. Από την άλλη ο Κολοσσός, παρά τη νίκη επί του Προμηθέα, δεν πείθει ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα μέσα στο ΟΑΚΑ. Ούτε στη Ρόδο, δηλαδή, αλλά πάμε παρακάτω.

Μένουμε στη Stoiximan και ψάχνουμε να βρούμε κάτι να μας συγκινεί. Το Παναθηναϊκός και over 154.5 μάς πηγαίνει μ’ ελεγχόμενο ρίσκο στο 1.95. Δεν βλέπω κάτι άλλο, σ’ ένα ματς από αυτά που είναι μάλλον… ψυχρά για ποντάρισμα στα προγνωστικά Basket League.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΑΥΡΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Ό,τι γράψαμε για το προηγούμενο ματς, ισχύουν και γι’ αυτό. Ο Ολυμπιακός πάει τρένο και παρά την ήττα του από τη Μονακό, διατηρεί την εικόνα μιας καλοκουρδισμένης μηχανής, που είναι στα όρια του υπερβατικού να προβληματιστεί από το… προβληματικό φέτος Λαύριο. Βεβαίως, ο αθλητισμός και ειδικά το μπάσκετ, εμπεριέχουν το στοιχείο της υπέρβασης, αλλά μάλλον… next time.

Ο Ολυμπιακός είναι φαβορί, οι εταιρίες το γνωρίζουν και δεν μας δίνουν κάτι που να μας επιτρέπει να παίξουμε με ασφάλεια. Είμαι ανάμεσα στο no bet και στο εύρος πόντων (3-way) στη Stoiximan, που δίνει για το 155-168 το διόλου ευκαταφρόνητο 2.65.

Πηγή: kingbet.net

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…